תנו שם לסיפור ...

תנו שם לסיפור ...

כבודו השופט, אני לא מודה באשמה!! נשמע מפיה של רונית, אבל למלה הטוב או לא טוב השופט גזר עליה חודשיים בפנים ושנה עבודות שירות... רונית היתה בחורה יפה.. שיערה היה ארוך תלתלים אדמונים, עיניה היו כחולות בצורת שקד, גובהה התנשא למטר 74 חזה שופע ויפה. האשמות בגין גנבה מחנות לא התאים לפרופיל היופי שלה, היא יכלה בשקט להיות נערת פלבוי של אותו חודש שתי שוטרות ליווי את רונית לרכב הזינזנה ומשם לכלא נשים, בכלא חיכו לה כבר הסוהרות, קשוחות ופנים לא מלבבים בכלל, רונית החלה כבר לרעוד עוד לפני כניסתה לחדר שעמדו "לרשותה" יחד עם עוד 5 בנות. שני הסוהרות הכניסו את רונית לחדר פינתי ועזבו אותה שם לבד, אבל לא עברה דקה וניכנסו שני סוהרות אחרות. הם לבשו מדים לבנים כמו של רופאים, כפפות בידים, וציוו על רונית להתפשט. רונית לאט לאט מורידה את בגדיה ונשארת רק עם הלבנים שעליה.. תחתון חוטיני בצבע לבן עם חזיה תואמת. "מהר! תורידי הכל!!" ציוו עליה שני הסוהרות, רונית ממישכה להוריד את מה שנותר עליה, ונשארה ערומה לחלוטין...אחת הסוהרות פנתה על רונית, "שימי את ידייך על השולחן תתכופפי קדימה ופסקי את רגליך במהרה!" רונית מניחה את ידיה על השולחן ולאט לאט בפיסוק רחב צועדת אחורה כמה צעדים, פתאום מגע קר של האלה מרגישה רונית בפתח החריץ של ישבנה..." אוחחחחחח" נשמעה צעקה מרונית " אנחנו עושות בדיקה שיגרתית של סמים" ענתה לה הסוהרת שעדיין ישבה על הכיסא. אחרי הצעקה של רונית, היא התחילה להרגיש את מגע של הסוהרת על החזה שלה, רונית עצמה את עיניה ונתנה לזרם להמשיך... אחת הסוהרות כבר החלה להתפשט ואת גופה החלה משפשפת בישבנה של רונית המשך בקרוב

אגב הסיפור בשיתוף..kinkm

הרעיון שלו וחלק מהכתיבה.. זה סיפור משותף.. אני מאמינה שהוא כבר יכניס מילים לכאן..[ אולי לא רק מילים?? ] חחחחחחחחח

המשך

רונית היתה נבוכה היא לא ידעה ממה יותר, מזה שהיא ערומה ועושים בה כרצונם או מזה שהיא רטובה לגמרי.. "תתכופי עוד זונה!!" נשמע מקולה של הסוהרת.. רונית מתכופפת עוד, ומרגישה שוב את האלה בחריץ ישנה, אנקה הוציאה מגרונה, והפעם כמו אקסטזי מטורף שמקפיץ לך את המוח.."אוחחחח...אמממממ" רונית נאנחת ואז התחיל השואו הגדול... הסוהרת השניה התפשטה גם והתישבה על השולחן בין ידיה של רונית, שעדיין מחזיקה בצדדים. האלה עדין דחוס הישבנה של רונית, והסוהרת מאחוריה דחפה את ראשה של רונית ישר לכוס של הסוהרת שישבה מולה.. "קדימה בשר טרי תתחיל למצוץ לה!! ואני רוצה שתמצצי ולקקי שהשתופה שלי תגיעה לשיאים חדשים!! מקווה שמובן לך ביש!!.. רונית דיפה את לשונה לתוך הכוס ומתחילה ללקק ולמצוץ את הדגדגן של הסוהרת....לאט לאט מגבירה את הקצב...מזיזה את הלשון למטה למעלה במהירות.. מזיזה את אגנה לקצב הליקוקים.. בעוד הסוהרת שמאחוריה מזיזה את האלה גם בקצב מטורף.. רונית רטובה כולה.. המשך בקרוב [ סורי אם יש שגיאות אני כותבת על המקום מהראש בלי לסדר ]

המשך

אחרי שעה של עינוגים,הלבישו את רונית בסרבל אדום ולקחו אותה הסוהרות לתא מספר 51 שם החדר היו 4 בנות נוספות, רונית ניכנסה לתא, מסתכלת מסביב, והנות החלו לחקור ולגשש ולשלוח ידים לעבר החזה של רונית...רונית חשבה לעצמה מה הולך להיות כאן, מסיבות סקס ולא עונש.. רונית התישבה על אחת המיטות הפנויות ומיד ניגשה אליה "מנהיגה" של החדר, קרעה מעליה את הסרבל, והביטה בחזה של רונית, רונית מהר כיסתה את החזה שלה עם הידיים, אך מיד באו שתי בנות נוספות השכיבו אותה על המיטה, כל אחד החזיקה בידה של רונית, ועוד שני בנות הגיעו אף גם הן והחזיקו את רגליה, המנהיגה התקרבה אל רונית אחזה בלסת של רונית בחוזקה ואמרה לה " פה זה לא סביון " וירקה אל תוך פיה של רונית, תוך כדי סטירה ללחי שלה. המשך בקרוב

המשך

רונית היתה בהלם ודמעות ירדו מעיניה בשל הסטירה אחת הבנות משכה בשיערה של רונית ומשכה אותה לכיוון הנעל של המנהיגה " תתחילי ללקק את הנעל שלי- כי מעכשיו את הסמרטוט כאן עד שאני החליט אחרת!!" ציוות עליה המנהיגה. רונית החלה ללקק את מגפיה של המנהיגה, ולאט לאט היא התהפכה לתנוחה של כלבה קטנה. שתי הבחורות השניות החלו ללקק לה את ישבנה של רונית, והשלישית החלה מוצצת את החזה, רונית המשיכה ללקק את מגפה של המנהגיה תוך כדי אנחות נשמעו מגרונה. אחרי חמש דקות של ליקוקים המנהיגה משכה בשערות של רונית ודחפה את ראשה אל הכוס..רונית החלה למצוץ וללקק את הכוס הרטוב שלה.

המשך

בעוד רונית ממשיכה ללקק למנהיגה את הכוס המטורף שלה..היא שומעת אנחנות יוצאות מגרונה... ואז פתאום ניכנס לתא בחור לבוש מדים.. "מה הולך כאן?"!! צעק מיד המנהיגה זזה הצידה ורונית ישבה בפינה ומבוכה עלתה על פניה.. הבחור התקדם לעבר רונית ואמר לה " קודם מוצצים לי ורק אחר כך לשאר!!" רונית התקרבה אליו יותר פתחה את רוכסן מכנסיו הוציאה את הזין שלו בחוץ והחלה מוצצת לו את הזין.. מעסה ביד אחת את הביצים שלו ובידה השניה דוחפת למנהיגה אצבע לכוס...רונית הרגישה את גרונה מתמלא בזרע החם שלו.. היא בלעה הכל ואז הוא בא מאחוריה והתחיל להחדיר את הזין שלו בישבנה של רונית..הצעקות התחילו לצאת..ועכשיו היא מצאה את עצמה מלקקת לאסירה נוספת.. אסירה אחרת התגנבה מתחת לכוס של רונית והחלה גם למצוץ לה..ואת הזין של הבחור בזמן שהוא מכניס ומוציא אותו במרץ מהישבן..

למעלה