תנו עצה בבקשה...

תנו עצה בבקשה...

יש לנו במושב בשבועות מן מסורת כזו שכל שכבה מקשטת עגלה ומסתובבת ככה במושב עם הטרקטור ומים ובלאגנים קיצור משהו ממש נחמד!! השנה החליטו שזה יהיה על נושא מסויים כל העגלות:בטיחות אז צריך למצוא משהו מקורי חברה שלי אמרה לי כזה "בטיחות בסקס" סתם לשלב דברים מגניבים כאלה עם בטיחות אבל אני מדריכה של כיתה ד' זו די בעיה לעשות להם עם הקטע של הסקס תנו רעיונות נוספים בבקשה....

בטיחות בחגי ישראל../images/Emo3.gif

איך לעשות מדורת ל"ג בעומר בלי לעלות בלהבות איך לאכול ראש של דג בלי להחנק למוות מהעצמות איך לסבול רעשנים מבלי להחריש לנטוע אילן ולהמנע ממפגשים עם מאורות נחשים לאכות סופגניה בלי לטפטף ריבה שלא יורדת בכביסה לשבת בסוכה שבעה ימים בלי שיפרצו לבית לא להיחנק מזה שנגמר האוויר באמצע "די דיינו" תודי שמקורי!

tuty fruty

New member
בטיחות בחשמל

ואז גם אפשר להייחס לפרסומת של שקע ותקע!

חחח זה דברים טובים מקוריים אבל

תחשבו שאני צריכה לקשט עגלה לפי זה איך עושים את זה?!?!?

או! אז גם על זה צריך לחשוב

אפשר.. להביא דוגמאות חיות (למרות שיהיה קשה למצוא כאלו שחיות) לאנשים שלא נזהרו בכל הדברים האלו! וברצינות: את יכולה להציג הכל בצורת תמרורים או סתם ציורים או.. אין לי עוד רעיונות.

kedeman

New member
בטיחות בדרכים!

לשים מלא שלטים (ממש כמו בחוברת של התאוריה!!!) ולעשות מעבר חציה על הצד של העגלה ולכתוב מלא משפטים כמו "האלכסון הוא אסון" "מדליק מי שמדליק מי שמקליק ראשון" או כאלה

כן! ושכל אחד מיושבי העגלה יתחפש

למשהו שקשור (חגורת בטיחות,תמרור, רמזור וכו'..) אם את צריכה רעיון ל- איך מתחפשים לכביש תפני אליי

את טועה!

סתם סתם נכון שזה לא מקורי הזהירות בדרכים (בשביל זה יש פתרונות מוצא יצירתיים כמו.. חגי ישראל:) אבל גם זה רעיון נבנה אותו ואם החבובה תרצה אז היא תקבל אותו אם לא, אז היא תפסול אותו. אבל רגע.. תחפושת של כביש זה לא מקורי?! למה את רומזת פה?

למעלה