תנו עיצות,

תנו עיצות,

איך שוכחים את הבחור האחרון(שהשידוך התפוצץ בגללי ובגללו ואין אפשרות להחזיר)? איך לא משווים?אני מרגישה מתוסכלת מכל המצב הזה!
למה הבנות נקשרות מהר והבנים ממשיכים הלאה כאילו לא קרה דבר?אוף!

זה קישקוש

הקטע הזה שהבנים ממשיכים כאילו כלום.. הם פשוט פחות מחצינים.... תאמיני לי שגם להם כואב מאוד...והם יותר מדחיקים... ו..איך משכיחים? זה עניין של זמן!עם כל הקלישאתיות שבזה...

זה ענין של זמן ותעסוקה.

תשתדלי להיות כמה שיותר עסוקה במשך היום. שלא ישאר לך זמן פנוי לחשוב עליו.

תראה,

גם השכל לא אמר כן ב100%,אך בכ"ז לכל אדם יש חסרונות...... עכשיו הלב יותר נוטה אליו ומאד באלי לתת שוב צ'אנס...לא אומרת שסופית הלב אמר כן,כי זלא אקטואלי וגם סיימנו לא יפה...

אם סיימתם לא יפה, אז זה בעיה.

למה שהוא ירצה שוב?! וגם את.. אם הלב עדין לא אומר כן, אז מה הענין בעוד צ`אנס?! חכי עוד קצת, תעברי עוד בחורים, ואז תראי איפה הלב שלך עומד לגביו. ואל תשכחי.. הכל משמים.

אמ

הוא סיים לא יפה....כאילו בבום אחד ללא הכנה מוקדמת כמעט!..... צודק,ובוא נגיד והלב יגיד כן,מה יועיל לי עכשיו?

אם הוא סיים לא יפה.

אז כנראה שזה לא יועיל. את רוצה לחיות עם גבר שלא רוצה אותך? למה את חושבת עליו בכלל?! אם הוא היה רוצה, הוא לא היה מסיים את זה, הוא היה נשאר וזורם לפי הקצב שלך.

ו...

יכולה לעבור שנה ורק אז הרגש יכהה ותשכחי... או שתמצאי מישו אחר שימצא חן בעינייך יותר מאותו אחד..

"מי שמהסס מפספס"

חוץ מיזה שזה רק מוכיח שאנחנו לא חסיני פגיעות. שידוכים, חברות. מכל מקום זה כואב...

שםאנילא

New member
נכון...השאלה מה זה סתם...לפעמים משך זמן הפגיש

הפגישות וריבויין רק מעצים את החשש

אבל כמה שזה נשמע הרבה זה בעצם

קצת!!! רק25שעות,ביום אחד(בקיבוץ כל השעות)מחליטים לחיות עם מישו כל החיים!!!

קליט

New member
אוף !!!

להרבה מאתנו החיים הם מורכבים/קשים, להרבה מאתנו יש אהבה נכזבת. עוד לא עבר הרבה זמן מאז שהבנת שאין סיכוי, זה לוקח זמן עד שנרגעים, וכדי להרגע כדאי להשלים עם המצב ולהאמין שהנסיך יגיע, יגיע מישהו יותר טוב יותר נימוסי ויותר נחמד שלא יהסס להגיד לך ; מיס נשמה, אני לא יודע מה אתך, אבל אני אוהב אותך ! :) . . . . רוב האנשים מסוגלים לאהוב מישהו חדש - וכנראה גם את . את מקסימה פקחית וכו' וכו' ואין סיבה שלא תמצאי בחור כלבבך, ובינתיים מותר לך קצת לאהוב את הראשון ולחשוב עליו ועל קטעים נחמדים שהיו איתו וכך משתחררים ע"י שמבינים מה פה היה, וגם כשאת מבינה שאין מה לעעשות - הוא לא מעונין - הפסד שלו .

למעלה