תנו משהו טוב עם CAMPARI יש לי בקבוק קמפרי, תנו משהו טוב ככה... תודה.
U unexpected New member 27/12/02 #1 תנו משהו טוב עם CAMPARI יש לי בקבוק קמפרי, תנו משהו טוב ככה... תודה.
L lookwell New member 27/12/02 #2 קמפארי+תפוזים+קרח=סוף אפשר גם לשים על גלידות כסירופ אבל חבל לבזבז סתם ככה.. קיצר תפוזים יש לך מידות על הבקבוק עצמו!
קמפארי+תפוזים+קרח=סוף אפשר גם לשים על גלידות כסירופ אבל חבל לבזבז סתם ככה.. קיצר תפוזים יש לך מידות על הבקבוק עצמו!
U unexpected New member 27/12/02 #3 כן, אני יודע לקרא.... אבל משהו קצת יותר יצירתי. לא מהפתקית על הבקבוק........
L lookwell New member 27/12/02 #4 כנס... קמפארי זה משקה שמסווג כאפרטיף-משקה ששותים בתחילת הארוחה ולכן הוא קל הוא לא חזק ולכן הוא אם אחוז אלכוהול יחסית נמוך. המתכונים שאתה רואה על התוית שעל הבקבוק הם קלאסה לפתיחת ארוחה: סודה תפוזים און דה רוקס יש מבין?
כנס... קמפארי זה משקה שמסווג כאפרטיף-משקה ששותים בתחילת הארוחה ולכן הוא קל הוא לא חזק ולכן הוא אם אחוז אלכוהול יחסית נמוך. המתכונים שאתה רואה על התוית שעל הבקבוק הם קלאסה לפתיחת ארוחה: סודה תפוזים און דה רוקס יש מבין?
M MEIMIS New member 27/12/02 #5 ................................... קמפרי + סודה או תפוזים = 1.5 קמפרי בקנקן סודה או תפוזים פרוסת לימון אמריקנו = 1.5 וורמוט אדום 1.5 ביטר אפריטיף(קמפרי) + סודה בכוס גבוהה נגרוני= 1 ג´ין 1 ביטר אפריטיף קמפרי 1 וורמוט אדום בכוס אולד פאשין
................................... קמפרי + סודה או תפוזים = 1.5 קמפרי בקנקן סודה או תפוזים פרוסת לימון אמריקנו = 1.5 וורמוט אדום 1.5 ביטר אפריטיף(קמפרי) + סודה בכוס גבוהה נגרוני= 1 ג´ין 1 ביטר אפריטיף קמפרי 1 וורמוט אדום בכוס אולד פאשין