תנו לשמש...

עיניים

New member
היתה לי פעם

תיבת נגינה, שהיתה מונחת ליד מיטתי. היתה זו למעשה קופסה לאיכסון תכשיטים, וברגע שהורם המכסה, צלילי "אגם הברבורים" היו מתפשטים בחדר. מאוחר יותר, קיבלתי תיבה נוספת, מתוחכמת יותר, בה, בנוסף למוסיקה המתנגנת, היתה גם בובה-בלרינה קטנה שהיתה רוקדת,,,,,

magy

New member
זוכרת את התיבה המנגנת

לימים, הביא לי הבן שלי ברכה......כשפותחים אותה היא מנגנת. וגם פרח מנגן.....הוא אלוף ההפתעות....... באותם צלילים.....כמו התיבה. אבל זה מזכיר לי משהו אחר.......כדור זכוכית עם נוף .....פלסטי.... מלא נוזל.....שמנערים אותו.......ומתחיל לרדת שלג..... זוכרת?????????????????????????

magy

New member
איפה שילההההההההההההההה

אם היא תכתוב פה.....אחוז אחד ממה שהיא מספרת לי בטלפון...... הפורום מתפוצץ מנוסטלגיה ......יש לה מאגר גרעיני של סיפורים....... איפה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עיניים

New member
אם אני זוכרת?

זו היתה תמיד חווית השלג היחידה שלי בילדותי,,, לזה את מתכוונת, לא?

טרה10

New member
וזה שלסיגל פעיל זה גמר את ירח הדבש

הבנת..מה זאת אומרת גמר.? מי גמר..היא או הוא.? קודם ז"א..! אגב ד"ר מאיר פעיל, כאיש פלמ"ח ומפקד בה"ד אחד..ואיש שמאל..שנוטרל קצת בגלל השמאליות הזו..וגם לא שמו לב לפרטים שהביא מדיר יאסין..שקצת ניקו את האצ"ל מהפרשה..הזו, איש אשכולות..שכל מה שהוא אומר..נכון. כמי שלמד היסטוריה- אני- מעריך את הניתוחים שלו..פי עשר מאלה של אורי מילשטיין שבס"ה היה סמל בצנחנים בשנות הששים, ושבגלל השטויות שלו ושאלות הקיטבג..היה חוטף גם מכות..! מאיר פעיל- חווה את מלחמת השחרור..והמשיך בקריירה צבאית..ודרגת האל"מ שלו..רק מפחיתה מההערכה של צ.ה.ל אליו. [נבדק]

ככה זה עם המפקדים של בה"ד 1:

או שמייבשים אותך - כמו את מאיר פעיל - אחרי שסיימת להיות מפקד בה"ד 1 - או שאתה מגיע להתחיל להיות מפקד בה"ד 1 לאחר שייבשת כמה חיילים אחרים, למשל אותם חיילי סיירת, למשל כמו בן אברהם, שהוא מפקד בה"ד 1 הנוכחי. ואם כבר אל"מ - כמו סג"מ - - - - אז נא לדעת שיש הנחייה מפורשת להפסיק לכתוב את השמות האלה כמו הילי לרגעע - לגישתם של חכמי הצבא ו/או האקדמיה יש לרשום אל"ם וסג"ם. בעצם, בדיוק כמו שכותבים שקם ולא שק"מ. בפקודה!

אז מה אתה רוצה בעצם לומר, טרה?

כי לא ירדתי לסוף דעתך, צר לי ואולי בגלל זה לא אהבתי את הטון אבל בוודאי לא הבנתי נכון כי בוודאי אתה לא מלגלג שוב על מצוקות אחרים

למעלה