תנו לשמש...

תנו לשמש... ../images/Emo42.gif

ישראלי מגיע לגרמניה. עיר נמל. יוצא לבילוי במכון ליווי. הצעירה, שמקבלת אותו לחדרה, נוקבת במחיר. 100 מארק גרמני. הבחור מכפיל את המחיר. מקבל שרות v.i.p למחרת חוזר אל אותה בחורה. הפעם היא מכפילה את המחיר. הוא מצידו מוסיף כפליים. ככה נמשך הריטואל. כמה ימים. הבחור חוגג היותו אח"מ. סקרנותה של הבחורה עלה. היא מציגה עצמה: "נעים מאד, שמי טלי, מהרצליה יזראל". - "ואני יוסי מרמת- השרון" , מציג עצמו הבחור. - "אמא שלך, שלחה אותי , למסור לך 3000 מארק..." למה סיפרתי? מתפרסמת היום בעיתון האינטרט " עניין מרכזי" ידיעה. זמרת ישראלית מוכרת. עוסקת בזנות בגרמניה. הכתב נותן בה סימנים. התגוררה תקופת מה בעירי. היינו חולפים האחד על פני השני, במדרכות הצעידה בפאתי העיר. הולכת לאיטה. משקלה לא איפשר לה את קצב הצעידה של האחרים. היתה לה עדנה . לאחר אותו לילה טראגי בככר מלכי ישראל בתל-אביב . לפתע זקפה את ראשה, שער הבלונד המחומצן, התבדר ברוח. החזירה במנוד ראש ובחיוך, למברכיה. לאחרונה נעלמה מהנוף. מסתבר, לא רק כדורגלני נבחרת ישראל, "פותחים רגלים", על אדמת גרמניה. ואוי לאותה בושה... אולי הבקר עוד יאיר...?

magy

New member
גם אני קראתי את הכתבה

למה אתה חושב שזו.....היא......?????????????????

שלוש תוספות קטנות

1. הסיפור הזה לא חדש. היא בעסק הזה כבר זמן רב, כך שהחבר "עניין מרכזי" כבר אינו כל-כך מרכזי, מסתבר. הוא יותר צדדי ממרכזי. 2. אין ערך לידיעה הזו, אם היא מתעלמת מהדמות הדומיננטית השולטת בחייה של הגברת. הכוונה היא לאדון ש.א., אותו צנחן מפוקפק לשעבר, שכבר עלה לכותרות בתחום דומה כבר לפני שנים רבות. 3. חלק גדול ממצבה הנוכחי נובע בגלל אותו אדון. מידיעה אישית, בזמנו הוצע לה תפקיד מסויים, והיא כבר נעתרה לקבל אותו בתנאים מסויימים - עד שהגיע האדון שלה - אדון תרתי משמע! - במובן הפיאודלי של המילה - וטירפד את הסכמתה. בלי שום קשר לכך, אין ספק שהוא לא היה מצליח לשלוט בה כך - אלמלא איזו דפיקה שיש לה עוד מדאורייתא, בין היתר מעידן החבר הקודם שלה, מר נ., ששמו, אגב, באמת מזכיר את המילה נאחס. חבל - אבל זה מה יש. 3.

magy

New member
ש.א. = בן עירי .....חיפאי לשעבר

הואשם לא פעם במעשים , לא הכי מהוגנים, בהמעטה..... האם הוא משמש כסרסורה בימים אלו?????????. קשה להאמין.......... גרנו בשכנות, אחיותיו התאומות למדו עם אחותי... והאדון , בנישואיו הראשונים , היה נשוי לאשה מן הישוב..... אפילו אחות.....במקצועה...... והיום התברר לי, בשיחה טלפונית, בנושא הנדון......שהאשה הראשונה היא בת דודתו , של אדם שאני מכירה. ונישאה אחרי גירושיה מ- ש.א. לעיתונאי ידוע בחיפה. הנאחס, מוזכר קצת בספר.......חומר טוב...... אבל אני בדפיו הראשונים של הספר. אבל לא העליתי על דעתי שאפשר לעסוק במקצוע כזה.....אפילו בגילי.... נפלאות דרכי השם.......יתברך........... נו, עוד יש לי עתיד...........
)))))))))))))))))

magy

New member
רק דבר אחד לא הבנתי

במה אשמה לאה רבין ז"ל?????????????????????

magy

New member
משהו מעורפל

ש.א. שיחק תפקיד קטן בסרט,,,,עם בתיה לנצט.......... מאהב צעיר........או דומה לזה.. זוכרים......???????????? אני טועה???

magy

New member
צדקתי - "אשת הגיבור"

בבימוי פיטר פריי (בעלה של הבתיה הנ"ל)

magy

New member
השגת אותי בארבע דקות

http://www.tam.co.il/31_10_97/magr3.html

magy

New member
תן לי יומיים לישון על זה.......

אבוא עם תשובה.......הולמת........תרתי.....
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

טרה10

New member
גם באוקספורד סטריט יש בלונדינית אחת

שמנה..באמת היה נדמה לי שהיא שרה איזה שיר מוכר. כוכבים בדלי..! חברה תאכלו..הכל..זה מה שמאכילים אתכם..שי.ב הוא חומו..שש.פ. הוא ערבי מאמא שלו. ושיא השיאים מה שהיו"ר הפטפטן הבן של האבא של ´תיק אפרסק´, ושהיה צריך להתפטר רק בגלל שאמר שרובינשטיין כבר איננו. [נבדק]

אטיוד5

Active member
אופס

העירו תשומת ליבי לאאוטינג הנורא שבצעתי פה
והנה ההסבר, שלא תחשבו שאני סתם חמור: לא קראתי את ההשתרשרות, קפצתי ישר לאמצע כדי לראות את אלף המילים. פתחתי ´תתמונה, וכל הכבוד לי שניחשתי נכון. אז לא קפצתי בראש, רק נכנסתי באמצע.
סולחים לי?

אטיוד5

Active member
ואיפה בדיוק בדיוק הגברת עובדת?

עלתה לי עכשיו פנטזיה פרועה. שתשיר לי האחזות הנח"ל בסיני תוך כדי.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif לרגע החזרתם אותי

לימי "העולם הזה" המיתולוגי, ולזאת שהיה לה חלק לא קטן במכירות העיתון,,,, גם לדידי היה מה לומר בעניין,,,,

magy

New member
לעולם הזה או

לעולם הבא? יותר טוב תראי איך עבד פטיפון של פעם העיקרון של תיבת הנגינה האורגן בטאג´ מהאל ומוסיקה הבוקעת מתיבת נגינה......ממולץ לשמיעה ברמקולים הכל, מהעולם ההוא...........של פעם...... עולם רומנטי , משהו.....

למעלה