האבא ביקש לקחת תילדים מהגן ביום שישי כדי לא לבוא לפה לבית אני לא כל כך רוצה את זה כי אני לא יודעת איך הם נראים בסוף היום וגם כי אני לא אראה אותם עד מוצש בלי להפרד יפה מה אתם אומרים על זה?זה נורמלי לקחת מהגן ?
אני לא מסכימה עם אתי. שהאמא תבוא שעה קודם כדי להפרד? ואז מה... האמא סתם מפריעה בזמן שאף הורה אחר לא מגיע והילדה שרגילה שאחרי שאמא באה הולכים הביתה, פתאום צריכה להשאר בגן ובסוף שוב להפרד מהגן וללכת עם האבא? חוץ מזה, נצלי את הזמן לטובתך. בת כמה בתך?
בד"כ יש מצוה לטרטר את האם. נותנים לך זמן חופשי, בלי לרוץ לגן באמצע כל מיני עניינים. מדובר באבא שלו, אם הוא לא נקי- אבא ינקה. יש לעודד מצבים נכונים אלה, זה לטובתך. את סומכת עליו כאבא? אז תזרמי...
אני לוקח את הילדים פעמיים בשבוע מהגן/ביה"ס - פעם באמצ השבוע ופעם ביום ששי. מבחינתצ שנינו זה הכי נוח - ובסוף שבוע שהם איתי (כל סוף שבוע שני), היא נפרדת מהם בבוקר ורואה אותם שוב במוצאי שבת. כך שמבחינתה יש לה את כל יום ששי לעצמה (בשבת שהם אצלה, אני מחזיר אותם כשעה לפני שבת).
תכיני את הילדים מראש,ספרי להם בשמחה שאבא יקח אותם מהגן,תשדרי להם הרבה חיוביות,תפרדי יפה בבוקר,וצרי איתם קשר בשביל לשמוע את קולם(זה ירגיע אותך!).....זה רק יכול לעשות טוב לכולם!