תנו לי עצה

רחלית2

New member
תנו לי עצה

האבא ביקש לקחת תילדים מהגן ביום שישי כדי לא לבוא לפה לבית אני לא כל כך רוצה את זה כי אני לא יודעת איך הם נראים בסוף היום וגם כי אני לא אראה אותם עד מוצש בלי להפרד יפה מה אתם אומרים על זה?זה נורמלי לקחת מהגן ?

eti35

New member
תגיעי כשעה לפני היציאה מהגן ותיפרדי ממנה

תצרפי לה את התיק עם הבגדים. אני מאמינה שבהמשך הוא ירגע ויקח אותה מהבית שלך. מה יהיה בחופשות מהגן?

למה פרידה כפולה?

אני לא מסכימה עם אתי. שהאמא תבוא שעה קודם כדי להפרד? ואז מה... האמא סתם מפריעה בזמן שאף הורה אחר לא מגיע והילדה שרגילה שאחרי שאמא באה הולכים הביתה, פתאום צריכה להשאר בגן ובסוף שוב להפרד מהגן וללכת עם האבא? חוץ מזה, נצלי את הזמן לטובתך. בת כמה בתך?

נשמע לי סביר, זו זכותו סה"כ

לא חושבת שאת צריכה להתנגד לזה וכמו שכתבה לך קודמתי תגיעי שעה לפני לגן ותיפרדי איתה שם אם זה כ"כ חשוב לך ויחסר לך...

שקד74

New member
תשמחי שזה כך,

בד"כ יש מצוה לטרטר את האם. נותנים לך זמן חופשי, בלי לרוץ לגן באמצע כל מיני עניינים. מדובר באבא שלו, אם הוא לא נקי- אבא ינקה. יש לעודד מצבים נכונים אלה, זה לטובתך. את סומכת עליו כאבא? אז תזרמי...

ezra1973

New member
מסכים איתך

אני לוקח את הילדים פעמיים בשבוע מהגן/ביה"ס - פעם באמצ השבוע ופעם ביום ששי. מבחינתצ שנינו זה הכי נוח - ובסוף שבוע שהם איתי (כל סוף שבוע שני), היא נפרדת מהם בבוקר ורואה אותם שוב במוצאי שבת. כך שמבחינתה יש לה את כל יום ששי לעצמה (בשבת שהם אצלה, אני מחזיר אותם כשעה לפני שבת).

נעה שחר

New member
תכיני אותם כמה ימים לפני..

ןתיפרדו בבוקר... ככה יהיה לך אפשרות לתכן לעצמך את השבת.. ללכת להתארח בראש שקט...

kelly האחד

New member
נהדר!

תכיני את הילדים מראש,ספרי להם בשמחה שאבא יקח אותם מהגן,תשדרי להם הרבה חיוביות,תפרדי יפה בבוקר,וצרי איתם קשר בשביל לשמוע את קולם(זה ירגיע אותך!).....זה רק יכול לעשות טוב לכולם!

למעלה