תנו לי לינק בקשה לsessions

alex9913

New member
תנו לי לינק בקשה לsessions

שלום, אני צריך לדעת קצת לעומק על אפשרויות ומגבלות של ה sessions אם יש למשהו לינק מתאים, אנה שלחו לי, ואם למשהו יש אפילו כוח להסביר - עוד יותר טוב. מה שמעניין אותי בעיקר זה המשתנים ובסשיונס, מתי הם נשמרים, מה הכללים. מתי הם נמחקים וכד'. תודה מראש, אלכס. [אני עזרתי פה לאנשים, תעזרו גם לי!]

אמיר ט

New member
ושוב באופן מפתיע

חיפוש של בדיוק 20 שניות ב php.net הוביל אותי ללינק הבא : http://il2.php.net/session כל מה שעשיתי זה ללכת לאתר ולרשום את המילה sessions, לא כזה מסובך. למה לא יכולת לנסות את זה לבד

alex9913

New member
תשובה

ברור שאני יודע לחפש מקורות לבד, אבל תסכים איתי שהמקור שאני אמצא לא יהיה בהכרח הטוב ביותר, ובפורום יכולים להציע משהו יותר טוב - אז למה לא לנסות? בינינו, ניהלתי פעם פורום פלאש, והקו שהנחה אותי הוא לעזור לאנשים. "ניהלתי" כי בשלב מסויים התחילו לחזור על עצמן שאלות מעצבנות שכבר נכתבו והתחלתי לתפוס עצבים על אותם אנשים בלי שהם עשו שום דבר רע. אם אתה מרגיש שגם לך זה מתחיל לקראת (ככה זה נשמע בכל אופן) אולי כדאי שתעשה הפסקה קטנה. לא אומר לך בנימה תוקפנית אלה כהצעה.. תודה על הלינק הכל זאת.

אמיר ט

New member
המ...

נתחיל בזה שההשתתפות שלי הפורום היא מאד על אש קטנה כי רוב הזמן אני בצבא ואין לי יותר מדי זמן. אבל, במקרה של PHP, וזה באמת נדיר, המקור הכי טוב שתוכל למצוא הוא php.net ברוב המקרים, זאת שפה שהרוב המוחלט של התיעוד שלה מופיע באתר הרשמי. הגישה שלי אומרת שעדיף קודם לנסות לחפש לבד, ורק אם לא מצליחים אז לגשת לפורומים לשאול.

למעלה