תנו לי להבין

5נדב

New member
LOL../images/Emo70.gif

לא רק, אנחנו גם מרביצים אחד לשני עם חרבות (לפעמים מעץ), זורקים פיגיונות, ושוחים בבוץ (טוב, ככה היה הלארפ הקודם...).

vergan

New member
קונים אלכוהול לקטינים ו...

שותים הרבה יין ווודקה (או שום או פלפל עדיין לא הוחלט מה זה היה) ו... מה עוד אנו עושים...... הולכים ליער בן שמן יום אחרי הסדר ועושים מקלחת קרה וארוכה (מרצון) מגשמיה הלא אסידיים של ארץ ישראל אה ו... אומרים (טוב לפחות אני חשבתי על זה) "מרשמלו לנצח!!!!!!!!!!!! ומסתערים על הנאזגולים (טוב חבל שלא היה בסוף כי זה יכל להיות מצחיק)

elanor

New member
כן... גם אני זוכרת את הבקבוק הזה...

זה היה משהו עם 70% (!!!!!!!) אלכוהול שהוסיפו לא שום או פלפל לא זוכרת בדיוק מה הם המרו... אבל אני כמעט בטוחה שזה היה פלפל...

vergan

New member
Nנייאקים עם אייריש!

את האמת אלינור (מותר לקרוא בשמך האמיתי) לפי דעתי היו שני בקבוקים אחד שופ ואחד פלפל אני על בטוח תעמטי משני וודקות שונות אבל לא נראה לי ששמתי לב... וואייי אייריש קרים כמה זמן עבר....

elanor

New member
נמרוד! איזה לא חכם אתה!! (סליחה...)

קודם כל, אני הייתי שם, ראיתי את הבקבוקים, הוצע לי מהבקבוקים והרחתי את תוכנם (נראה לך שבאמת הייתי שותה מהדבר המזעזע הזה???!!!) אנחנו מדברים על שותם כמה בחורים רוסיים שהיו ליד האוהלים של מירקווד נכון?.. וחוצמזה, היו לנו גם המון, אבל המווווווון בקבוקים של יין פטישים (יין קידוש) והיו גם קצת ליקרים ויין לבן. אה.. והמון בירות (ממיקי המקסים)! עכשיו, טומטום קטן, השם זה אלאנור! אלאאאנור!!! הפירוש של זה באלפית זה כוכב השמש! ולמקרה שעוד לא הבנת (גם מההודעות הפרטיות ששלחת לי בקשר לקבוצה -שוב: טומטום קטן....) השם ה-off play שלי הוא הדס. ה - ד - ס . אז נתראה מחר
נ.ב. כשאני אומרת טומטום זה עדיין בחיבה. אתה יודע את זה נכון?..

vergan

New member
*נפגע קשות*

כנראה אני יאחר מחר טוב אז ה-ד-ס רק שתדעי שזנ מאוד טעים ופותח את הגרון (לפחות הפלפל או שזה היה השום אוף לא יודע!) ובאמת היה מלאאאאאאאאאאאאאאאאא יין פטישים כל אחד עמד מסביב למדורה (המפוארת וענקית) של מירקווד אם בקבוק משלו חחחחחחחחחח אה היו זמנים...

למעלה