תנו לי להבין...

URNFS

New member
תנו לי להבין...

בפרק שהיה היום בערוץ הילדים (ועדיין משודר בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת) אז גוקו הטיפש אשכרה חושב שזה וג´יטה שהרג את סבא שלו,או שזאת טעות מפגרת בתרגום?

KeNNy7

New member
כנראה עוד טעות מפגרת בתרגום

הבני ___ת האלו כל הזמן יש להם טעויות

king kazabubu

New member
ממש לא...

לא הייתה שום טעות. גוקו מאמין שזה וג´יטה שהרג את סבא שלו. הרי הוא לא מודע לעובדה שהוא גם יכל להשתנות לקוף הגדול...

roychu

New member
זה ברור! הרי...

...ידוע שהקוף הוא חיה גדולה ושעירה!

URNFS

New member
טוב,אז כנראה זה ספויילר בשבילי

על דראגון בול,כי ציפיתי שעד הפרק האחרון של דראגון בול,כבר יספרו לו על זה...איזה מן חברים,לא יכולים לספר למישהו שהוא מפלצת?

haunter

New member
אבל וג´יטה אמר לו מתישהו

שהוא יצטער שהוא ויתר על הזנב שלו, לא?

Light woman

New member
גוקו אף פעם לא היה מודע לכך שהוא

משתנה לאזוארו. נראה לי בגלל המכה בראש שהוא קיבל, הוא וגוהאן לא יכולים לשלוט על עצמם שהם אזוארו, בניגוד לכל סאייאן אחר, והם משתגעים ולא שולטים בעצמם... ואחרי שהם חוזרים למצב נורמלי, הם לא זוכרים כלום...

Goggle Girl

New member
לא לא לא

וג´יטה הוא פשוט מנוסה ביותר לכן הוא יכול לשלוט בעצמו ולזכור מה קרה לו בזמן שהיה אוזרו. בבארדוק ספיישל רואים אותם אחרי שהשמידו כוכב כאוזרו. הם לא זוכרים כלום ולא שולטים בעצמם.

haunter

New member
אני מתכוון

שהוא כן אמור לדעת שהוא הפך לקוף והרג את גוהאן, כי וג´יטה אמר לו שבגלל שאין לו זנב הוא לא יכול להפוך לקוף. אז למה הוא לא יודע את זה? o_O

REDDITZ

New member
אם אני לא טועה זאת טעות בתרגום

בחלק הזה אם אני לא טועה גוקו מבין שזה הוא זה שהרג את סבא שלו אני לא בטוח אבל קראתי את זה איפושהו אני אבדוק עוד מעט

למעלה