תנו לי בסיכום!

תנו לי בסיכום!

שיר השבוע- אלבום השבווע- תמונת השבוע- מאכל השבוע- שיעור השבוע בבצפר- משהו חיובי שקרה השבוע- משהו שלילי שקרה השבוע- איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין- ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- ציפיות ואיחולים לשבוע הבא- משפט השבוע-

jogy

New member
יאללה

שיר השבוע- products-sway אלבום השבווע- אין תמונת השבוע- כמיטב מסורתי, לא הוסיף תמונה מחמת העצלנות... מאכל השבוע- מקדונלדס! שיעור השבוע בבצפר-קש"ת! הייתה לנו פעילות של קבוצה שוחרת תרבות! משהו חיובי שקרה השבוע- הייתה פעילות של קש"ת! משהו שלילי שקרה השבוע- אמא שלי החליטה שאסור שיהיה קולה בבית כי אני מצייר.... איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין- בטי המעולה שעשתה לי את השבוע ואני מקווה שעדיין קוראת פה! ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- אין לי מושג... ציפיות ואיחולים לשבוע הבא- יום שישי שמח לכולם! משפט השבוע-***צונזר*** (אני אחסוך פרטים מאלו שלא בא להם)

galileho

New member
אם את מתעקשת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע- put my dick in your hand - na listen - beyonce אלבום השבווע- dreamgirls הפסקול תמונת השבוע-אין מאכל השבוע- שניצל וצ'יפס D: שיעור השבוע בבצפר-אין משהו חיובי שקרה השבוע-נדחה המבחן בפזיקיה , הלך טוב המבחן בספרות , 94 בכלכלה! חוצמזה לא יודעת משהו שלילי שקרה השבוע-כל יום חמישי היה זוועה. איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין-עומרי ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- חברה שלי טל ציפיות ואיחולים לשבוע הבא-שאני אעבור את כל המבחנים שיש בשלום. משפט השבוע-Women are from Mars men are from Venus we think with our brain you think with your penis

למעלה