תנו לו להמשיך...

decn

New member
תנו לו להמשיך...

ממש בשניות אלו אני שומע את בני רגב אומר בקולו האבהי: תנו לי להמשיך... זו ההצלחה שלכם... דקה שתיים אחר כך משמיעים את ההמנון. התקווה. נו טוב. תומכי חג'ג': תנו לו להמשיך. זו באמת ההצלחה שלכם- הצלחה למעוך עוד קצת את העיר. יודעי דבר מספרים שיש כזו כוונה: שרגב ייבחר, תוך תקופה קצרה ימונה לעיר כונס נכסים (ואולי בחירות חדשות), ואז יגיע המושיע בחזרה. אלה לא דברים בעלמא. הדברים הללו נשמעים בקרב חוג תומכיו הקרוב. יתכן שהכוונה טובה, אבל היא הרסנית ולא מציאותית. אבל מה זה חשוב. אם המועמד שלנו נפסל צריך לשבור את הכלים. בהצלחה חברים.

decn

New member
סבבה

מה זה טוב, שיגעון. מצד שני אני חושב שאולי לא צריכים להיות כל כך פסימיים. יתכן מאוד שzivseb צודק ובאמת תומכי חג'ג' יתחלקו על פי העדפתם בין כל המועמדים. סביר להניח שרובם לא שטופי עצבים ולא יצביעו הצבעת נקמה הרסנית כמו שהבטיח אלי בר המאכזב (למרות שיש לו סיבה מצויינת להיות עצבני).

אם לא חושבים שאתם קצת נסחפים

אתם מדברים על תומכי חגג כאילו שמדובר ברבבות ובאלפים של תומכים ובמצאיות כול תומכיו הם בסך הכול משפחתו וקומץ עסקנים קושלים אז תפסיקו אם זה שהוא יכול לעשות משהו כי הוא כלום נכון היה אלוף משנה אבל היום הוא אלוף לא משנה. דרך אגב ליגיל יש יותר קולות.

מנחם G

New member
כל מילה סלע אך אחרי

פסילה של ראש עיר ניכשל אין בחירות. אך יש כונס נכסים. מהממשלה נימאס מלוד ולכן אין משכורות, העברת תקציבים. כך שעמוס חג'ג למען תומכב נאמנו חייב להתחבר למועמד המוביל,הוא מעוניין בג'ב ויקבל, שלא יפקיר חיילים בשטח (עובדי עירייה שנישרפו). וכפי שאני מבין ממך בני רגבחלש כלומר נפל.

קישור מדהים תנו לו להמשיך ??????

נםא כוםצשא < ליחצו על המיקלדת באנגלית. כיתבו מה יצא לכם.

../images/Emo5.gifתנו לו להמשיך

סליחה אם זה היה נמוך נמען הנוחות.
לקישור

LIMO1

New member
אם יתנו לרגכ להמשיך...../images/Emo31.gif

אם רגב ייבחר, העיר הזאת תמשיך בהתהליך ההתדרדרות שלה! לפי הכתבה שהופיעה ב-ynet, שצורפה במכתבו האחרון של רחמים לוי, לעיריית לוד יש גירעון מצטבר של 145 מיליון שקל(!!!) בגלל ניהול כושל של רגב ו"תודות" לחברי המועצה, שלחלקם תפקידים בכירים בעיריה. וכאילו כל זה לא מספיק, אז עכשיו, לקראת הבחירות,הוא מקבל החלטה לתת הנחה בתשלומי הארנונה,החלטה שהתבררה כלא חוקית לחלוטין ושבוטלה בסופו של דבר, בעקבות פנייתו התקיפה והחד-משמעית של יגיל לוי לביטול ה"פרס" הזה. האם נראה לכם שראוי לתת לאדם כמו רגב להמשיך לנהל את העיר???

למעלה