תנו לו בכפיים:

Boran

New member
תנו לו בכפיים:

אחרי שלושה ימים יותר מדי שהוא נטש את הפורום לטובת הולנד (המקסימה), עמית שחם המלך של הפורום (לצד טל כמובן
) חוזר!! שרשור "איך היה", "ברוך השווה" וכו'

Outlast

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif נסעת רק לשלושה ימים?

למה כ"כ מעט? זה שהתחילו הלימודים זו לא סיבה לחזור..
איווי, אני בטוחה שהיה מעולה, כי הולנד (ביתי לעתיד) כזאת מקסימה, אבל בכל זאת- איך היה? ספר משהו..

amitooshacham

New member
הולנד שלי הולנד ../images/Emo99.gif

אז ככה.. הייתי בהולנד ארבעה ימים. יום חמישי הגעתי בערב, רק לאכול ולישון. יום שישי אחותי עשתה קניות ואני בדקתי את איכות הכסאות בחנויות. יום שבתתתתתתתתתתת אחחחח יום שבת! יום שבת הייתי בסיקס פלאגס הולנד, שזה לונה פארק מעולה! מלא רכבות הרים מפחידות, ואני לא דילגתי על אף אחד.. עשיתי את כולם! והיה הכי כיף בעולם!!! וזהו, היום בצהריים הייתה הטיסה וחזרתי לא מזמן היה פצצצצצצצצצצצה!!! לא רוצה בצפר

gah

New member
עזוב שטויות

מסרת ד"ש לאינגה שנמצאת בחלון השלישי כמו שאמרתי לך?

amitooshacham

New member
הסיפור על אינגה בעייתי.

אני הייתי בטוח שאמרתי בחלון הרביעי אז באתי ואמרתי שטל מיזרעל מוסר לאינגה ד"ש. פתאום היא אמרה שבכלל לא קוראים לה אינגה. פאדיחות
עכשיו אני נזכר שאמרת שאינגה בחלון השלישי! דאמיט הידעתם? להיכנס לחלונות האדומים ולעשות כל מיני דברים שם עולה רק 50 יורו! שזה 200 שקל.

Boran

New member
עדין יש לי סיוטים מהרחוב הזה

שמעתי עליו רק דברים טובים, אני בא לשם מחפש כוסיות, כל הנשים שם או שוקלות מעל 200 קילו, או בנות מעל 200 שנה. אולי היתה שם כוסית אחת, וגם זה לא בטוח.

אסלנדי17

New member
יו גם לי

אני הלכתי לשם וכולם היו כושיות שמנות םחד... ואז רציתי לצם אותן אז כמה מהן יצאו אליי והתחילו לצעוק עליי בהולנדית שזאת השפה הכי מוזרה!!!!

למעלה