תנו כבוד למעבורת ...

Kashmar

New member
תנו כבוד למעבורת ...

אנשים תתעוררו... תכתבו איזה כמה פריסטיילים על המקרה. נכון, זה עצוב אבל צריך להמשיך!

or001

New member
לפי הפורום הזה, הפריסטיילים רק

יורידו מהכבוד של המעבורת....

Kashmar

New member
אבל...

אנשים תהיו רציניים ותכתבו פריסטיילים לזכר המעבורת ושלא יפגעו בכבודה

Kashmar

New member
קטלק שחקן בשידור חוקר

איך נקרא לך??? אולי ITAI-ASS תתפלל שיקרא לך נס מהמילים שלי כדי לך להתאפס !

well..

10... 9... 8... הספירה לאחור מתחילה הזדמנות אחרונה לרדת לפני שהמעבורת עולה 7... אסטרונאוטים על מיכל דלק ענק עם צעד קטן לאדם וחלום גדול - לעוף למרחק 6... 5... 4... עוד התפתלות קטנה במושב חיכינו כל כך הרבה, והנה הרגע מגיע עכשיו 3... 2... 1... זהו, התחילה ההמראה אם הייתה עוד דרך לחזור לאחור, כרגע היא נגמרה 16 ימים הסתובבו במעגל 16 דקות לפני נחיתה- על במותיך, חלל אני יודעת שזה רחוק מאוד מלהיות מושלם וזה דיי מעצבן, כי יש לי כל-כך הרבה מה להגיד על זה ואין לי איך לכתוב את זה.

RabidCat

New member
בבקשה

יום שבת.. אני נמצא בעבודה.. יוצר להפסקה... שומע המעבוררת התפוצצה!!... ישראלי יהודי.. הראשון בחלל... הגורל אותו ואת כל הצוות פשוט מאוד קטל.. אמרו המראה מושלמת.. ללא שום טקלה.. ושם למעלה הכל היה נפלא.. 20 שנה של עבודה.. של NASA הגדולה.. חכמה? מתוחכמת!? אבל לומרות הכל זה קרא.. נשארו להם.. 23 דקות.. אבל פתאום החלו להבהב כל המנורות!.. אילן רמון אחראי במצבי לחץ... לומרות זאת הגורל אותו מחץ.. עכשיו אומרים.. שהכל החל מההמראה.. חתיכה מהכף בזמן ההוא נפלה.. אסטרונאות.. ישראלי ראשון.. הלך לו אי שם בעולם העליון.. כוח הטבע גדול מהאדם.. אין מה לעשות כך הוא העולם.. היום ה שני לשני.. יום אבל בין לאומי... אילון רמון... נזכור אותך לעד.. הגשמת חלום.. שיגשימו עוד לא מעט.. נקווה שבעתיד מקרים דומים עוד לא יקרו.... את חיי האוסטרנאותים השמיים לא יקחו.. עכשיו הגיע הזמן לסיים .. יהיה זכרם ברוך.. אתם כל העולם ובמיוחד עם ישראל!..

למעלה