תנו דעה אם בא לכם......

mishos

New member
תנו דעה אם בא לכם......

אני מסיים יב´ ורשום בעתודה של פרוייקט "עתידים" (יענו עיירות פיתוח - כי אני אילתי) עכשיו רשמתי להם כל מיני מקצועות שאני רוצה להרשם אליהם והם אמרו שהם מרשים לי להרשם רק להנדסת אוירונטיקה בטכניון כי הם מאמינים שלזה אני יתקבל וזה מה שהם רוצים שאני יעשה. עכשיו השאלה הגדולה שלי שאני שואל את עצמי אם גם אני רוצה את זה. בתור מקצוע לחיים שיכול לקדם אותי??

liavov

New member
תנסה לשפר

אחי אני מדבר איתך כאחד שבתןך המערכת אם עדיין יש לך זמן תשפר את הציונים - מתמטיקה פסיכומטרי וכד´ אבל אני לא ממליץ לך כל כך ללכת להנדסת אוירונטיקה כי באזרחות אין מה לעשות אם זה. אם בראש שלך קריירה צבאית וזה מעניין אותך אז סבבה.

Hawk17

New member
יש מה לעשות, אבל לא הרבה

יש מה לעשות אם הנדסת אוויראונטיקה באזרחות - כל התעשיות הבטחוניות למינהן ולפעמים גם אל על - אבל עדיין לא כמות גדולה של אנשים, אבל יש.

ronen1981

New member
אם אתה אוהב את זה.

ואתה מודע לכך שיש כמעט חובה בלעשות תואר שני אז סבבה יש לא מעט יחסית עבודה בתחום. וזה יכול להיות מענטן אם אתה אוהב את זה. רק תכין עצמך נפשית לכך שבטכניון לא מלמדים פיזיקה בצורה מוצלחת במיוחד. (האמת די גרועה)

MARKU

New member
תלוי....

אם אתה חושב שאתה מספיק חכם (ויותר חשוב חרשן) ותוכל להוציא ציונים טובים בסמסטר ראשון(ותאמין לי זה ממש לא קל) , אז תלך על זה ואחר כך תעבור למשהו יותר טוב כמו חשמל או הנדסת מכונות.

mishos

New member
שניה....

חשמל רציתי אבל הם אמר לי בעתידים שלא! אז הוספתי עכשיו העדפה להנדסת מכונות.....אבל במה זה יותר טוב?

MARKU

New member
אם...

אם הכוונה היא לזה שהתגשתי את זה, אז לא יותר טוב ,אני פשוט לומד בפקולטה הזו.

mmhbk

New member
אל תקשיב להם

עתידים רוצים אותך במקצועות שהם הכי צריכים: מכונות, חלל, חקלאות ועוד כמה, אבל אם תתקבל למשהו אחר הם לא ימנעו ממך. הם ניסו לעשות את הטריק הזה שנה שעברה ודי הצליחו: הם התקשרו לאנשים ואמרו שאין להם הרבה סיכויים להתקבל למה שנרשמו ושיחליפו עדיפויות. הרבה חברים שלי הקשיבו להם ושינו. אני הייתי פשוט שבר כלי אחרי שהתקשרו אליי מעתידים אבל לא שיניתי שום עדיפות והנה אני נמצא עכשיו בפקולטה למדעי המחשב בטכניון, למרות הכל. בהצלחה!

rockbit

New member
מה היו הנתונים שלך? (בגרות,פסיכו..)

אפילו שהיית מתאים הם אמרו לך שלא?

mmhbk

New member
הם אפילו

לא ידעו את ציוני הבגרות שלי, רק לפי הפסיכומטרי הם החליטו שאני לא אתקבל

mishos

New member
אם לא איכפת לך.....

לפרט לי קצת על הנדסת מכונות מה זה?ואם אתה מרגיש ששווה ללכת וללמוד?

mishos

New member
הקיצר!!!!!!!

הגעתי להחלטה שמאחר ואין לי דעה באף מקצוע כי יש לי ראש דיי פתוח אז הדבר הכי חשוב זה שאני יצא מהעיר שלי (אילת) כי כבר נשבר לי לגור פה!!!!

למעלה