תנו את דעתכם

צורי80

New member
תנו את דעתכם

האם סאות' פארק מנסה להעביר איזה מסר חברתי או משהו כזה? נראה לי שלא (וטוב שכך) אני רק רוצה להיות בטוח תנסו שכמה שיותר אנשים יענו על כך

elcool

New member
well, i learned something today..

למדתי להיתחמק מהודעות ברוך הבא של אייל מהרגע שניכנסתי לפורום

ברור שהם מעבירים מסר

הם מראים כמה מטומטמים ושטוחים האמרקאים בתור חברה וגם כמה אבסורד העולם שלנו

dansha

New member
עדיין לא היה פרק בלי מסר

אפילו אחד! לכל פרק יש מסר חברתי עמוק ונוקב, זאת הסיבה העיקרית שהסדרה הזאת כל כך מוצלחת

היתושה

New member
מותק, אתה יודע מה זה "סאטירה"??...

סאטירה - פרודיה המציגה תופעה חברתית שלילית באור נלעג ומגוחך. הסאטירה באה להציג את החברה מנקודת המבט הביקורתית ביותר באמצעות חופש הביטוי. תופעות שליליות אלה כל הדברים הרעים: שחיתות, חוסר-צדק, גזענות וכו'. כלומר... סאות'פארק, שהיא סאטירה ללא ספק, אכן מעביר מסרים חברתיים נוקבים!! אחרת היא לא תהיה סאטירה!

Or Jacob

New member
ברור שכן ! הם יורדים על כל החברה

האמריקאית הצבועה והטפשה בצורה שכל כך מגיעה להם ורק לסאות'פארק יש את האומץ !!!!!!!! זה מה שהופך אותם לכל כך גאוניים ! אור.

צורי80

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo80.gifיותר מחאה מאשר מסר

נדמה לי ותקן אותי אם אני טועה שליוצרים של הסידרה נמאס כבר מכל הPOLITICAL CORECT ובא להם להגיד כל מה שמתחשק להם זה בעצם אנטיתזה לכל תופעת יפיופיות הנפש שנמצאת בארה"ב בעיקר בתקשורת דרך אגב אני מראש מתנצל אם הפכתי את הפורום הזה ליותר מדי פילוסופי

Or Jacob

New member
אני מבטיח לכם שעוד 30 שנה ילמדו

בשעורי ספרות על הביקורת החברתית של סאות'פארק כמו שאנחנו לומדים היום על הביקורת החברתית של הולדן מהתפסן בשדה השיפון!

חחח אני לא בטוח

אבל תמיד יש תקווה אחי

ברוך הבא צורי ../images/Emo24.gif

ולמה אמרת: "נראה לי שלא (וטוב שכך)"??? מה רע במסרים???

On drugs

New member
גם אני חושב שכן

כמעט כל פרק הם מנסים להראות עד כמה החברה האמריקאית צבועה. אגב לא שאנחנו יותר טובים אנחנו, אנחנו מנסים להיות כמוהם וזה רע.

dor307

New member
אז זהו שאתם טועים!!!

זה לא המטרה הראשונה שלהם!!! המטרה הראשונה היא להצחיק!!! הם לא באיזה אגדה לילדים, שמסופרת כדי לעביר מוסר השכל! אבל כן, בעונה האחרונה הם מאד צוחקים על כמה עולם שלנו חומרני! אבל בעונה הקודמת אם צחקו על מלחמות! ואל תדאגו אתם לא תלמדו על סאת'פארק בבי"ס כי זה לא חינוכי (ובגלל זה סאות'פארק כל כך גדולה)

elcool

New member
החברים שלי לומדים על סאות' פארק

בבית ספר
פעמיים עשיתי הרצאה על סאות' פארק בשיעור אנגלית, והעבודה שלי הבאה בגיאוגרפיה (הלוואי!) תהיה על סאות' פארק במזרח התיכון.

למעלה