תנו את דעתכם....

תובל ה

New member
תנו את דעתכם....

אנשים השביתה נחמדה באמת...ולהבדיל מהרבה אנשים שאומרים שנמאס להם ושהם משתגעים בבית...אז המצב שלי טוב וגם שמשעמם לי זה נחמד ובסה"כ השביתה ממש באה לי בטוב... בנוסף אין ספק שהיא מוצדקת ושהמורים צודקים... אבל השאלה שלי היא עד מתי?! עושה לי רושם שאנחנו הולכים להיות מחזור היסטורי עם הבגרויות הנמוכות מזה שנים.... בקיצור... אני מסכים עם השביתה ויודע שהיא מוצדקת...אבל אני חושב שעברו כבר את הגבול ואולי הגיע הזמן להפסיק לעשות שרירים ולהחזיר אותנו ללימודים?! =/

jast

New member
לא.

כי זה ממש אגואיסטי מצידך, יש דברים יותר חשובים מבגרויות. למרות שלי בכלל אין זכות לדבר.

שאלה טובה...

גם אני בעד השביתה והכל וממש מבינה את המורים ודי משתדלת לעקוב אחרי המאבק.. אבל ,הנה. בגרויות חורף-אמרו שיבטלו אותן,ולא ביטלו אותן.אני אישית צריכה לגשת לבגרות באנגלית לבד(שלא נדבר מאיפה יביאו לי ציון מגן,נו שיהיה)ואני כולי לא יודעת מה לעשות עם עצמי עכשיו.. אז נכון שהשביתה מוצדקת.ונכון שמישהו תמיד צריך להיות קורבן(בין אם זה המורים שנשחקים או אנחנו.שגם בלי השביתה,אנחנו קורבנות-קורבנות של מערכת חינוך לקויה). אבל יש גבול! אז או שיעזרו לנו לעבור תבגרויות האלו בשלום(מה שנניח לא יקרה עם בגרויות חורף)או שיחזירו אותנו באופן חלקי ללימודים. אני לא בטוחה כמה רן ארז באמת ישנה את החינוך,זה לא דבר שיכול לקרות תוך יום..אז אני לא מאמינה שישצ'פרו(מהמילה צ'ופרים)אותנו ויתנו לנו יותר שעות שיעזרו לנו להשלים את כל מה שהפסדנו..וזה הרבה. מה גם,שכל שני וחמישי מתחתדש משא ומתן ואחרי יום אני שומעת שהוא התפוצץ(קצת תרבות דיון,נו באמת.) אני לא רואה לזה סוף.... אוח איבדתי את עצמי,מקווה שהבנתם משהו. תובלי העלאת אחלה נקודה לדיון!כפרעליך!

TziMHoNoa

New member
למה יש גבול?

אין גבול, הכוונה היא לפגוע בבגרויות, וכמה שיותר. אחרת שום דבר לא יקרה. שינוי באמת לא יכול לקרות תוך יום, ולקח לארגון ממש הרבה זמן לצאת למאבק, אבל עכשיו הם יצאו, וצריך לתמוך בהם בלי מחשבה על הבגרויות בכלל, כי זה לא מה שחשוב. אנחנו כל הזמן מדברים על אנשים שמדברים ולא עושים, רן ארז התחיל לעשות משהו, סוג של מהפכה, וכל היום אני שומעת כמה הוא לא בסדר. הוא בסדר גמור!

למעלה