תנור "לה קוצ'ינה"

מיה 10

New member
תנור "לה קוצ'ינה"

שלום לכולם, האם מישהו יודע מחירים של תנורי לה קוצ'ינה - משולבים ו built-in? האם אתם מכירים חברות אחרות שמייצרות תנורים 'עם נוכחות'? תודה.

הי המחיר הוא

בין 17K ל 20K תלוי ברוחב ובנתונים. אנחנו ראינו מאוד התרשמנו אך המחיר גבוה ולכן אנחנו נקנה SMEG ישנו דגם באיזור ה 8K.

איריסג

New member
כמו שנכתב - הלה קוצ'ינה מתחילים ב 17 אלף בערך

ומטפסים למעלה למעלה למעלה.... אם את רוצה תנור רחב הם כבר מתחילים בסביבות ה 25 אש"ח. אני לא כזו אופה גדולה (אולי בבית החדש יהיה לי יותר חשק. כרגע , עם התנור המעפן שלי לא בא לי....) אבל חברה שלי שהיא אופה מאד מאד טובה הלכה לבדוק את הלה קוצ'ינה כי גם לה היתה פנטזיה עליו - וחזרה די מאוכזבת כשהיא גילתה שחוץ ממראה אין לו עכדיפות מיוחדת על תנורי אפיה אחרים - שעולים פחות מרבע ממנו... אני לא יודעת למה את מתכוונת "תנור עם נוכחות" - תנור רחב במראה תעשייתי? תנור במראה "רטרו" סטייל הלה קוצ'ינה? אם בתנור רחב את מתעניינת - אנחנו כנראה התבייתינו על הסדרה החדשה של קנווד - של תנור משולב רחב עם כיריים ומראה "מקצועי". יש אותו גם בשחור ובשמנת. לדה לונגי יש סדרה חדשה של תנורים שמזכירה את הלה קוצ'ינה. ואחרון - במחירים מעט יותר זולים מהלה קוצ'ינה - יש את התנורים שמייבאים ברפמן - של חברת גודין ושל חברות נוספות.

סיויק1

New member
מצטרפת להמלצות על smeg

בבית החדש נלך על תנור בילד אין 60 וכיריים 90.

למעלה