תנור אפיה|

ב נ ה

New member
תנור אפיה|../images/Emo71.gif

תנור האפיה שלנו בגן כנראה עשה את שלו,ונותרנו חסרי יכולת לאפות חלות מדי יום שישי/עוגות בארועים שונים.... נשמח לקבל תרומה תנור עובד.

א מ צ י ה

New member
מותר לשאול שאלה מרגיזה?

למה גן צריך לעבוד מתרומות? גן זה עסק עם הכנסות (וכן, גם הוצאות).

נכון.. אבל גן עירייה נוטה יותר לקבל

לקבלת תרומות ומשתמש בתקציבי העירייה לדברים אחרים (זה מה שנאמר לנו כהורים..) תנור - אולי הוא לא חלק שאמור לצאת מתקציב העירייה.. ושוב- זה אולי.. כמו גם מחשב, טלויזיה וכו' שתמיד שמחים לקבל מתרומות או מתקציב ועד ולא ברור שיש בגן..

אביבקיץ

New member
למה לא?

בימינו אנשים מחליפים מכשירי חשמל הרבה לפני שאלה מתקלקלים. למה לזרוק לפח אם זה יכול לשמש מישהו אחר? ולמה שגננת, אפילו אם היא ריווחית, תתעקש לקנות מכשיר חדש אם היא יכולה לקבל במתנה? רק בגלל שמבקשים תנור זה עוד לא ש"הגן עובד מתרומות". וצר לי, אין לנו תנור מיותר.

ב נ ה

New member
זה לא עסק שלי../images/Emo130.gif זה גן עיריה

יש תקציב,אבל הוא מיועד לחומרים מתכלים (חומרי יצירה)ונקיון. יש גם תקציב לא גדול,אבל תנור זו הוצאה גדולה. התנור הקודם היה תרומת הורים,השנה אין להורים בגן תנור לתרום לכן שאלתי גם פה.

הצלחת להרגיז אותי

ואפילו כהוגן. גן הוא לא עסק לכל דבר. גן הוא מוסד חינוכי. בעיקר אם הוא גן עירייה רגיל. לגננת אין כל זכות לקנות תנור אפייה בעזרת הכסף המועט שהיא מקבלת מן העירייה. למעשה לגננת יש זכות לקנות חומרים מתכלים וחומרי ניקוי. נקודה. כן, גנים נתרמים ע"י אנשים טובים ואכפתיים שמבינים שאפיית חלות ביום שישי, גם היא חינוך. אז מה הבעייה בעצם?

א מ צ י ה

New member
מצטער, עוד לא השתכנעתי...

ומי ערב לבטיחות התנור והשימוש בו? אם זה לא חלק מהציוד הסטנדרטי שנרכש ע"י העירייה, אז עדיף שלא יהיה שם.

ברגע שהתנור נרכש, יש אנשים נחמדים

שקוראים להם "חשמלאים" חוץ משמם הפרטי ומשם משפחתם ומהשם שנתן להם אלוהים וכן הלאה [פרטים אצל זלדה], ואנשים נחמדים אלה באים ובודקים את התנור ושמים עליו את תווית הבטיחות. מה גם, שתנור חשמלי פועל איננו מוצב עפ"י רוב בפינה המכונה "משק בית" או "בובות" ולילדים אין כלכך זכות להתקרב אליו, מה לעשות? גן ילדים איננו מערכת דמוקרטית. ויש לי גילוי שנאות שתדע: לי העירייה קנתה פעם אחת טייפ והוא מת אחרי שבועיים מדום מערכות. אז אין לי טייפ מהעירייה. וכשביקשתי אמרו לי: תסתדרי, אין תקציב השנה. לזה יש לך פיתרון? ושאלתי אליך: היית מסכים שמי מבנותיך תלך למוסד חינוכי ללא טייפ? אז: תודה ונשיקות להורים הנחמדים והיקרים שתרמו לגן שלי טייפ. ותודה וחיבוקים לזוג המקסים שתרם בלי שאלות מיותרות מדפסת תקינה לחלוטין לגן שלי.

למעלה