תנועת מולדת

תנועת מולדת

בימים האחרונים אני נכנסת לפורום של תנועת מולדת בשביל לראות מה אנשים חושבים ואומרים, לעיתים קרובות אני עונה להם וכמובן שזוכה לשפע קללות וכינויים, השנאה שם היא רבה ומפחידה דבר נוסף שזיעזע אותי הוא התמיכה בשחרור מרגית הר שפי והטענה שיגאל עמיר לא רצח את רבין ז"ל. בקיצור עם פה לאחרונה אתם קוראים אחד לשני גזענים או אנטשמים אז כנסו לשם ותראו מהי גזענות אמיתית

ביילי_007

New member
מבחינתי פורום מולדת..

אני לא נכנס לפורום מולדת מסיבה אחת, זה פורום בעל דעות פוליטיות מובהקות, כמו שאני לא אכנס לפורום מרצ או אפילו לפורום החדש ערבים, כי אני יודע שהוא גם יהיה פוליטי. יש פורומים שלא שווה להכנס אליהם בכלל.

B.Shokor

New member
עוד הערה קטנה ברשותך,

בקשר לפורום ערבים הוא לא יהיה פורום של פוליטיקה, אלה פורום של דוברי השפה הערבית.

קלייר

New member
חצי נחמה גם אני גזענית לפי all

חצי נחמה,גם אני גזענית לפי all ,כי אני חושבת שיש לפנות ישובים למען השלום,ובאמתמ-פחיד שיש אנשים כאלה,שכה שונאים

צבי54

New member
שם זו לא גזענות...שם זו שנאת אדם

שם זו שנאת אדם באשר הוא אדם ושונה מאנשי מולדת ו/או מהאבטיפוס של אנשי מולדת... זוהי למעשה הגזענות הגרועה ביותר,רגע לפני שממש מתחילים בפעולות רצח של בודדים ואחר כך של המונים... אני צריך ךהזכיר פרטים מהעבר הלא רחוק?????? אני מניח שלא !!!!

אבו-דני

New member
שלמה: ובמושב ליצים לא תשב....

שמיים יקרה, האם תאמצי את משלו של שלמה ותדירי "רגלייך" מארסיותם של הקנאים.. מניח אני שמבוגר ממך ביום לכן אייעץ לך... אל תטרחי..אל תעני..ואל תכנסי..למאורת הקנאים שלך האבו...שלא מתקרב לנחשים

ליטל א מ

New member
בעניין "מרגלית"

לכל מי שתומך בשלום ובדרכו של רבין מתקיין בכיכר רבין בתל אביב החתמה של עצומה בעניין שיחרורה המוקדם מהכלא אז אנשים אם אתם נמצאים בסביבה לא להתעצל וללכת לחתום ולהראות שעדיין אכפת לנו ממה שנעשה במדינה.

all

New member
אין ספק, הגזענות שם ממש מפחידה

פעם, בלי כוונה נכנסתי לתןך הפגנת אנשי כך/מולדת, האמת אינני יודע מי מהם זה היה. והתחושה שלי הייתה כאילו אני בכנס של חיזבאלה והמשתתפים עוד לא גילו שאני יהודי. נסתי משם כאחוז דיבוק, כי ידעתי שאם רק ידעו מי אני (או במה אני מאמין), אני לא אצא משם חיי. מאידך גם השמאל מלא גזענות. קלייר למשל חושבת בדיוק כמו גנדי, זה חושב את זה על ערביי ישראל וזו חושבת את זה על יהודי יהודה ושומרון. אז קלייר לא תכניס לי מכות (אני מקווה), אבל הגזענות שלה מכוערת יותר, גזענות אגואיסטית ולא אידיולוגית. כי היא מוכנה לגרש בני גזע מסויים ממקום מסויים רק על מנת שבבית שלה יהיה שקט.

מתפתח כאן דבר גרוע מגזענות

והוא שנאה עצמית. מעניין מהיכן שואב השמאל הקיצוני את השנאה העצמית הזו.

אבו-דני

New member
קלייר אולי חולמנית אולי רומנטית

אבל קשה לי להגדירה גזענית... בטוח אני שכוונתה איננה שלילית.. הגם אם תוכניתה דומה לקבוצה הקנאית. הרוצה בגירוש אנשים מבתיהם השונים דתית שלך האבו...שחושב שביטויים עדינים היו נחמדים יותר...סתם כמו סוכר בתה

B.Shokor

New member
אבו-דני אומר את זה?

אבו-דני בעצמו ובכבודו אומר "שביטויים עדינים היו נחמדים יותר", אויייייייי כמה אני שמח ;))))))))
כנראה שסוף סוף התרופה שלי הצליחה, אבו-דני, אם היית אתה בעצמך משתמש בביטויים עדינים יותר אף פעם לא היית נחסם, וזאת היא הבעייה היחידה שלך, ושאר הדברים הם 100%.

קלייר

New member
למדתי להכיר את שפתו של אבו דני ../images/Emo22.gif

לא תמיד כונה לפגוע בדבריו,נקוה שלא יחסם יותר אדם,אפילו טעה באמירה מסוימת,הרי אנשים בשר ודם אנו,וטועים לפעמים,ויש באבו דני צדדים יפים דבר אחד בטוח יודע לכתוב ,גם אני בכעסי לא שמרתי על לשוני,

אבו-דני

New member
נשיא הפורום הצדקן אבו-דני מעולם

אבל מעולם לא הוציא הגה קללן לא הביע שום הגיג תת רמה בכל עניין אולי אבו-דני העלה את דעתו ונשמע לגלגן אך בשום מקרה ל"כבוד הנשיא" לא היתה הרשאה להיות מוחקן שלך האבו...מעמיד דברים על דיוקם

אבו-דני

New member
אפרופו מחיקות מדוע מחקת את ההגיג

שלי על נלסון מנדלה?.... סתם מעניין אותי לדעת מה מנדלה הפריע לך

B.Shokor

New member
בקרתי שם ולא התלהבתי כל כך מהם,

ואני אמליץ לתפוז לסגור את הפורום הזה.

קלייר

New member
לא מבקרת/לא מתקרבת/לסגור שוקר?

לא מבקרת,לא מתקרבת לקן צרעות,אך שוקור לסגור את הפורום,אני חושבת שזה יהיה לא דמוקרטי,כמו שלכל קבוצה ,נתנו פורום להבי ע דעה זכותם, ולכל שלא מאמין בדעתם לבטח לא יכנס לשם,אפילו דעתם די מפחידה אותי

B.Shokor

New member
ניצול לא נכון לדימוקרטיה..

קלייר, גם אני כמובן בעד דמוקרטיה ובעד שתהיה לכל קבוצה בארץ במה משלם, אבל בפורום של תנועת מולדת מלא גזענות ושינאה, ואני מקווה שאת יודעת שאחוז מכובד של בני נוער (11-17) גולשים באינטרנט.

קלייר

New member
לצערי יודעת אני/כמה,קל להגרר

יודעת אני שוקור,כמה קל להגרר ,הנוער מחפש את האקשן,בכל מקום מסוכן ברחוב,בים,הסמים,לא נוכל כל דבר המסכן להחרים או להסתיר מעיני הנוער, נקוה שידעו לבחור את הדרך הנכונה,ויראו את-הסכנה בתנועה כמולדת,

למעלה