תנועות הנוער

haddas

New member
תנועות הנוער

תנועות, להיות או לא להיות. הפעם, אני לא מדברת על תנועות נוער פוליטיות, אלא על תנועות כמו הנוער העובד והלומד, מכבי צעיר, הצופים וכו´. הייתי רוצה לדעת מה כל אחד ואחת מחברי הפורום חושב על זה... תודה מראש... שיהיה לכם יום נפלא, כמו שלי יהיה...
הדס

שני~!

New member
אני חושבת ש..

זה דבר ניפלא כל התנועות נוער~! אני פעילה בנוער העובד מנסיון אישי.. היו לי כמה ילדים בכיתה שלהורים שלהם אין כסף לממן להם חוגים וכו´ אז הם הלכו לנוער העובד וממש נהנו! ShAnY

haddas

New member
את בהחלט צודקת...

אם תרצי, אני אספר לך בפירוט, על החוויות שלי בתנועות הנוער...כמה הן שינו אותי וכו´. הדס

haddas

New member
תנועה נהדרת, אני אישית לא מבינה למה

אני לא שם.... וחבל....

רציתי יאיר מ בית"ר

לתקן אותך "הנוער העובד והלומד" שמאלנים ופרשתי מהצופים אחרי שקיבלתי אדרכה וכבר התחלתי כי הם תנועה מחורבנת בית"ר זה הדבר

אחלה...

שונאת אני תנועות נוער ובמיוחד את הנוע"ל מאווווווד שונאת נוע"ל פתחתי תנועה נגד תנועת הנוע"ל בררר...

ש@לתי

New member
נראה שאת לא מכירה מספיק

טוב את התנועה. אני למשל לא מבין איך אפשר לשנוא את תנועות הנוער הישראליות ובמיוחד את הנוער העובד!!! אגדה דה דה קן טבריה אגדה מי שלא ידע יש לו חור בהשכלה מי שכן ידע יש לו השכלה בחור, כן ידע, לא ידע קן טבריה אגדה!
ש@לתי גרעין "נגוע" של הנוע"ל

haddas

New member
ש@לתי יקר...

הנוע"ל, זו לא תנועת הנוער הטובה היחידה בשטח... ובית"ר זו תנועת נוער פוליטית... דיברתי על תנועות נוער לא פוליטיות

ש@לתי

New member
לא אמרתי שהיא היחידה

אמרתי שדווקא אותה אני לא מבין איך אפשר לשנוא

haddas

New member
בקשר לתנועה היחידה...

זה יאיר אמר, לא אתה... עמך הסליחה

אריאל1

New member
אני אישית לא שיך לתנועת נוער

אבל זה לא בגלל שלא רציתי (עזבו סיפור ארוך) אבל אם הייתי שייך לתנועת נוער זה הייתה תנועת "עזרא" התנואה החרדית לאומית בישראל. (המילה חרדי כנראה יקפיץ אתכם אבל למיטב זכרוני עדיין לא ראיתי אדם מגיע לעזרא עם חליפה שחורה

למעלה