תנועות הנוער

AYELET1

New member
תנועות הנוער

אז נכון שלא כל מי ש א י נ ו הולך לתנועת נוער, הוא אטיפוס שטחי, בטלן וחסר אידיאלים. נכון. אבל בכל זאת אלו שהולכים מקבלים הרבה , ולומדים לתת , ולא לצפות שכל הטוב ינחת עליהם ("חשוב מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה, ולא מה המדינה יכולה לעשות בשבילך"
וסליחה אם הציטוט מעט משובש). חבל שמספרם של הפונים לתנועות הנוער הולך ומצטמצם... הנכם מוזמנים לחוות דעתכם.

shy-1

New member
אכן, תנועות הנוער עוזרות הן לילד/ה

והן לסביבה/מדינה. וחבל באמת שהן נמוגות לאט,לאט. SHY

גלי®

New member
הייתי מתה שהבת שלי תלך לצופים...

בתור בוגרת 8 שנות צופים , אני בהחלט חושבת שהם דבר חיובי .... אבל הבת שלי , עם הלקה בצפורניים (הכסוסות , כמובן ) והחינדלך , תלך לצופים ? למה מה ? היא הרגה מישהו ?!

bimbo.

New member
תנועות הנוער זה דבר נפלא. אבל ../images/Emo10.gif

כמו שרוב הערכים בחיינו מצטמצמים ונעלמים, כך גם תנועות הנוער. וחבל. חבל מאוד.

Flickerman

New member
בעידן המודרני

לילדים כבר אין זמן לפעולות התנדבותיות... טוב על מי אני עובד? הילדים לא רוצים ללכת לזה. בעולם כיום, המבוגרים מצפים לתרומה על כל השקעה, הילדים סופגים את זה, ומבינים שאין טעם שיתרמו לחינם.

shy-1

New member
אכן,אתה צודק, העידן המודרני ,דפק"

את כולנו,אך לדעתי מי שנפגע ממנו הכי הרבה הם הילדים. פעם המבוגרים ידעו יותר מילדיהם,והרבה דברים הם לא גילו להם,ולרוב על מנת שהילדים יגדלו ללא בעיות של מבוגרים. כיום, כשהילדים יודעים הכל כמו המבוגרים, ולפעמים אף יותר, אין להם את התמימות שהיתה לנו, ולכן ילדותינו היתה לדעתי הרבה יותר קסומה ויפה. הדתיים הם היחידים שעדיין מחזיקים מעמד,פשוט בגלל אורח חייהם. וכמו שאי אפשר להחזיר את משחת השינים לשפורפרת לאחר לאחר הלחיצה, נראה לי,שאין דרך חזרה,ונצטרך לחיות ב"קידמה". SHY

yoo

New member
יש לי משהו להגיד על זה

כאחד בן 15 אני יכול להגיד לכם שתנועות נוער כמו ה"צופים" או ה"שומר הצעיר" נהיו תנועות של פריקים! פשוט מפחיד ללכת לשם וזהו! זה כבר כנראה לא מה שהיה פעם!

גלי®

New member
אנא , הסבר ... בזמני , הפריקים היו

היותר רגועים ... יחסית לפנקיסטים (שהיו האבות החיוורים של "כת השטן" של כיום ...) !

michal*

New member
...הצופיפניקית.... ../images/Emo38.gif

שלום! אני בת 15 ולפניחודש וחצי הצטרפתי לצופים...ואני חייבת לומר לכם שאני פשוט מאוד....נ-ה-נ-י-ת-! אני הייתי אולי הטיפוס הכי לא צופיפניקי(=מטורף על הצופים....) ולא הצטרפתי כי אף אחת מהחברות שלי היו שמה....ואצלנו זה ממש לא "אין" להיות שמה אבל...בסופו של דבר הצטרפתי...נראה לי שבעידודה של אחותי... ולא איכפת לי מה שכולם אומרים...אני נהנית ואני יכולה להעיד על עצמי שבחודש וחצי האלו התבגרתי פלאים ונהייתי אחראית למופת... ...ולהורים שרוצים שהילדים שלהם ילכו לצופים.... -אתם יכולים לומר להם שבצופים מקנים ערכים(..למרות שזה לא כ"כ מושך...). -אתם יכולים לומר להם שהם יכירו עוד חברים...אפילו שיש להם-והרבה... ...הם יכולים להכיר מכמעט כל הארץ(-הסיבה הזאת בעיקר לגדולים...). -וסיבה נוספת וחשוב היא שיוצאים לטיולים ולמחנות שממש כיף בהם! תודה- מיכל

michal*

New member
אה ועוד משהו....

זה ממש לא נכון שיש בצופים רק פריקים...יש כל מיני סוגים של אנשים... ולרוב,אנשים איכותיים!

למעלה