תנועות היפ הופ

ליאם1000

New member
תנועות היפ הופ

שלום לכם אני מורה למחול וגא'ז ולשנה הקרובה אני רוצה להקים להקת היפ הופ / ברייק דאנס שמורכבת מבנים בלבד ובמיוחד אתיופיים .הבעיה היא שהידע שלי בהיפ הופ הוא לא גדול . הייתי רוצה לדעת היכן אפשר להשיג קלטות שבהם מלמדים היפ הופ כמו שיש עכשיו בהוט ב-v.o.d שלהם יש שמה את אלון דה לוקו מלמד ממש מגניב ואת טל הנדלסמן שגם ממש פיצוץ . מי מכיר חומרים שאני יכולה ללמוד מהבית ?????????? אודה לכם מאוד .

NIR VENGER 17

New member
את מוכנה להשקיע בלהקה?

אני ניר ויש לי ולחבר'ה שלי להקה כולם אתיופים חוץ ממני יש לנו את הלהקה כבר שנה ואם את מוכנה להשקיע אנחנו מוכנים לירקוד תמונה שלי עם הלהקה אבל חברים 2..... מימין ליאור מי שזוכר מנולד לרקוד שרקד עם רונה לי בהתחלה .... באמתע ישראל פשוט מלאך ואז אני אני אישית רוקד מגיל 8 דרך מייקל ג'קסון ופיתחתי לעוד אומנים...

ליאם1000

New member
לניר שלום

אני לא יודעת מה אתה חושב שאמרתי להקה אז אני יסביר לך אני מלמדת במתנ"ס בבת-ים בערך כ150 בנות מגיל 4 ועד גיל 18 . השנה פתאום קפץ לי רעיון "לשדך" ללהקה הבוגרת שלי מעל גיל 14 בנים אשר ירקדו היפ הופ וברייק דאנס בשילוב איתם.כמו כן אני רוצה לצאת להופעות בערים סמוכות כמו חולון ,פסטיבל כרמיאל ,הופעות בבת-ים ועוד . ההופעות הללו הן לא בתשלום אם חשבת כך א ב ל הבנות הבוגרות שלי מופיעות בבר מצוות על בנים של בר מצווה אז חשבתי שעם הלהקת בנים תהיה הצלחה אז אני יכניס אותם להופעות בת מצוות עם בנות (בתשלום לא גבוה אבל תשלום ).אז זהו ובדיוק בימים אלו אני מחפשת חסות שתעזור לי לקדם את כל הפרוייקטים שאני רוצה כי גם הבנות שלי כל שנה נוסעות למחנה אימונים בוינגייט ועוד פרוייקטים שאני רוצה . אז הסברתי לך הכל אם אתם בעניין ובת-ים קרובה לכם אז אשמח מאוד להפגש אתכם !!!!!

NIR VENGER 17

New member
אוקי הבנתי אז זה לא מה שחיפשנו...

אנחנו רוצים להישאר אנחנו כקבוצה אחת שיהיה לך המון בהצלחה...... ודרך אגב אנחנו מרחובות...

Law Ho

New member
אתם פותחים מעגל במטרוק לפעמים,נכון?

נראה לי ראיתי שם את הבחור מנולד לרקוד (שרקד מייקל ג'קסון יפה, בקטע סולו).

למעלה