לא....הוא מתכוון שהילדים והאשה בחוף הים והוא בבית
פ פמלה 27 New member 29/8/11 #38 בעל מניאק שבורח מהמציאות! כאילו זה הילדים רק של אשתך,אז מה אם היא ילדה אותם, אתה שותף לזה! אז קח אחריות!
בעל מניאק שבורח מהמציאות! כאילו זה הילדים רק של אשתך,אז מה אם היא ילדה אותם, אתה שותף לזה! אז קח אחריות!
מ מנהל התחנה New member 29/8/11 #18 לי יש תנוחות משלי מיוחדות ,... בטח לא השגרתיות והמשעממות, אלו משודרגות.. תנוחות שמביאות "אותן" למקומות,מחוזות, ואורגזמות ברמה גבוה מאוד,...,... ואין לי שום כוונה לגלות.ולשתף ... כזה אני
לי יש תנוחות משלי מיוחדות ,... בטח לא השגרתיות והמשעממות, אלו משודרגות.. תנוחות שמביאות "אותן" למקומות,מחוזות, ואורגזמות ברמה גבוה מאוד,...,... ואין לי שום כוונה לגלות.ולשתף ... כזה אני
כ כללי באיזורים New member 29/8/11 #29 יש לי שתיים... הדבר שאני הכי אוהב לעשות זה לרדת לנשים ובמקום השני, אני מעדיף את האישה למעלה, רוכבת. אבל גם כל דבר אחר הוא סבבה לגמרי. אני לא מגביל את עצמי...
יש לי שתיים... הדבר שאני הכי אוהב לעשות זה לרדת לנשים ובמקום השני, אני מעדיף את האישה למעלה, רוכבת. אבל גם כל דבר אחר הוא סבבה לגמרי. אני לא מגביל את עצמי...