תנוחת חדירה

תנוחת חדירה../images/Emo226.gif

כאשר אבר המין של חבר שלי נימצא בזיקפה, הוא מיזדקר במיקצת כלפי מעלה.....ומשום מה זה מקשה עלינו את מציאת התנוחה המתאימה לחדירה. איכשהו מצאתנו כי כרית אותה אני מניחה מתחת לאגם/גב שלי , מאפשרת לחבר שלי לחדור...אבל לא תמיד זה מצליח. מה ניתן לעשות? האם פין שזקור במיקצת כלפי מעלה מצריך תנוחה מסויימת של האישה בשביל החדירה? האם יש בכלל מענה? תודה

sharpantie

New member
עקמת הפין

כך קוראים למה שיש לחבר שלך. אם זה מפריע ומקשה על קיום יחסים הפיתרון הוא ניתוח. כדאי להתיעץ עם אורולוג מומחה.

ממש אין עקפת הפין וזה מתוך ידיעה

משום שחברי ביצע בדיקה שיגרתית שנה לפני הכרותי עימו. ******************************************************************** אני קורא די קבועה של הפורום ומדי פעם מגיבה....ודי מאוכזבת אני מהתייחסות אחת שקיבלתי לפנייתי.....עורו עורו חברים....בטוחה שישי לכמה מכם מה לאמר/לייעץ/לשתף בנושא

ToryMaster

New member
קשה לדעת בלי לראות

אבל לדעתי זה די טבעי, הגוף שלנו לא סימטרי לגמרי בשום איבר, אז לפעמים יש נטייה קלה לכיוונים מסוימים. לצערי אין לי נסיון בענייני חדירה, אז קשה לי לענות. כמה זמן אתם ביחד? אולי זה דורש פשוט אימון?

תודה על ההתיחסות המהירה

אנו ביחד 3 חודשים....אני יודעת משיחה עם החבר כי הוא לחוץ בעניין, וכי מתרוצצות לו מחשבות בראש כמו "...מה אם לא אצליח? מה אם יאכזב אותי? וכד'....[...לדעתי מחשבות שחולפות בכל גבר מצויי...הלא כן?....] היתכן וזו הסיבה?..ואם כן, מה ניתן לעשות בנדון?

ToryMaster

New member
זו בהחלט עשויה להיות הבעיה

להיות סבלניים, אם לא מצליח - לא נורא, סקס זה לא פוף הצלחנו, צריך להכיר את הבן אדם וללמוד להתחבר ולשדר על אותו הגל כדי שזה יהיה טוב, לדעתי. תרגיעי אותו, זה החדירה זה לא הדבר שבאמת הכי חשוב לך בקשר בכלל ובמין בפרט, נכון?

נו, הנה הבעיה שלך...

כמו שToryMaster אמרה, פלוס הניסיון שלי כן יש בחדירה, זה יכול להיות העניין, ברור. חדירה זה משהו שצריך לעשות כששניכם רגועים ולא בלחץ. שלא יהיה לחוץ ושאת לא תהיי לחוצה. וזה גם נעים יותר כשזה לא בא מתוך זה שמרגישים לחץ ושחייבים ושמה יהיה ואם אני מאכזב אותה או לא. הכל שטויות. אם אתם אוהבים אתם צריכים להיות מעבר ללחץ כזה כי זה באמת משהו שעובר עם הזמן ושפחות חשוב. בכלל יחסי מין משתפרים עם הזמן ולא נורא אם בהתחלה זה קצת מלחיץ. צריך רק להתגבר על זה.

תודה לכן על התתייחסות. החדירה

היא חלק מיחסיי המין ביננו שכוללים גם חיבוקים וליטופים ונשיקות....והאמת היא שאני מאוד אוהבת כשמחבק אותי במיטה...אני יכולה להשאר בתנוחה הזו הרבה זמן.... מבינה אני את הצורך בנינוחות של שני בני הזוג....ובאריכות רוח וסבלנות...וגם אני שמעתי שיחסי מין משתפרים עם הזמן. יום טוב

PainterJane

New member
שינוי תנוחות

לא יודעת עד כמה אני יכולה להוסיף למה שכבר נאמר, אבל עם הנוכחי שלי גם היו לנו קצת קשיים בהתחלה. זו היתה הפעם הראשונה שלו, ולי כבר יש קצת נסיון אז הוא היה די לחוץ. וניסינו מגוון די רחב של תנוחות, אבל זה לא עבד. מה שעבר אצלנו הכי טוב זה פשוט יצירת מרחב אינטימי במיטה. בילינו ימי שבת שלמים בלי לצאת מהמיטה. דיברנו וצחקנו, הבאתי לו קפה למיטה וזה לקח קצת זמן שבו בינתיים אוננו אחד לשני והענקנו מין אוראלי. זה ביאס אותו מאוד ומן הסתם גם אותי, אבל לאט לאט עם אימון ובנית אמון זה משתפר. בהצלחה. ותחזרי לספר לנו איך זה מתקדם =)

למעלה