תנוחת הנקה

• פותח הנושא EIA
  • פורסם בתאריך

EIA

New member
תנוחת הנקה

בוקר טוב! לא נגמרות לי השאלות... לפני מס' ימים בני בן השבועיים ו-3 ימים,,החל לסבול מגזים. בערך באותו היום אני שיניתי את תנוחת ההנקה מישיבה לשכיבה,על פי המלצת יועצת,(כיוון שאני סובלת מסדקים בפטמות). אולי זה ישמע פריטמיטיבי..אך,האם קיים קשר בין תנוחת ההנקה לתופעת הגזים? האם יכול להיות שהשינוי חיזק את התופעה אצל בני (אולי אפילו עקב תפיסה לא נכונה?) תודה מראש וחג שמח. אלה.

תנוחת הנקה

שלום לך עמיתה יקרה גם אני מניקה כעת תינוקת בתת שבועיים ויומיים. ולמרות נסיוני הרב בהנקה, אני מופתעת כל פעם מחדש מעוצמת הכאב שיש לקטנטנים הללו בשבעות הראשונים לחייהם מן הגזים כמובן. לדעתי אין קשר בין התנוחה שבה את מניקה לבין הגזים, אלא למה שאת אוכלת ושותה. הקפידי לאכול מגוון של מאכלים, עשירים בכל אבות המזון, ולשתות ה-מ-ו-ן. בשתיה המנעי מקפאין והדרים שפוגעים באיכות החלב. בהצלחה ותמשיכי להעניק לו אהבה

1טלטלים

New member
לאמא של עילאי הקטן

תראי,אני נוטה להאמין לכך שלאוכל שאמא אוכלת אין חלק כה רב בהופעת הגזים אצל תינוק,הרי גם תינוק אשר ניזון מבקבוק סובל מהם באותה מידה כמו שתינוק יונק...אז אולי יש סיבה שונה...אני נוטה להאמין שסיבה טמונה באי בשלות של כמה המערכות בגוף של תינוק:מע' עצבים ומע' העיכול... לתנוחה עצמה אין קשר אך לאופן תפיסה יש...ציינת שהינך סובלת מסדקים בפטמות(לדעתי את צריכה לעבוד יותר על תפיסה ולא על תנוחה ...). לגבי מזון,אשמור על ראש פתוח לגבי עיניין זה ...אם את רואה שמאכל זה או אחר גורם להחרפת המצב,נסי להשמיט אותו ולראות מה קורה ...יחד עם זאת לא הייתי רוצה שתעשי דיאטה חריפה ותתחילי להוריד מזונות שחיוניים לבריאותך ולשלומך. מצרפת לך כמה מאמרים : על תופעת קוליק אצל תינוקות ועל תזונה בהנקה. ועוד...תעשי חיפוש עם מילים גזים,קוליק בפורום בטוח תעלי על הרבה מידע וטיפים שיכלו לעזור לכם לשרוד את התקופה,רק זכרי שהיא זמנית וחולפת . פסח כשר ושמח, ממני, אמא של טל נ.ב ---->תעדכני ותמשיכי לשאול שאלות אשר מטרידות אותך...בדיוק בשביל זה אנחנו פה.

למעלה