תנוחות לאישה

תנוחות לאישה

שלום! :)

אשמח לקבל טיפים לתנוחות כשהאישה למעלה. ברור לי שזה אינדיווידואלי לכל גבר, אבל ככה בגדול מה גברים מעדיפים ועושה להם טוב יותר מבדרך כלל.
אם יש אתר מומלץ עם תמונות לתנוחות כשהאישה למעלה, גם יעזור לי מאוד :)

בגדול בא לי שהגבר שלי יהנה עוד יותר מהסקס שלנו, יש לו הרבה יותר ניסיון אז בא לי ככה להפתיע אותו.

תודה :)

wild orchid

New member
אין דבר כזה "ככה בגדול מה גברים מעדיפים",

בדיוק כמו שאין דבר כזה "ככה בגדול מה נשים מעדיפות". העדפה שלך כנראה תהיה שונה משלי ומשל כל אישה אחרת, אותו הדבר לגבי הגברים.

חיפוש פשוט בגוגל העלה את התנוחות האלה.

הכי פשוט - הכי טוב

שהבחורה רוכבת על הגבר - או עם הפנים והחזה כלפיו או הפוך- עם הגב והתחת כלפיו...

ז בודד

New member
יופי של תנוחות וחרא של איורים :)

כמו שנאמר - זה מאד אינדיוודואלי.
אני באופן אישי מאד אוהב את התנוחות שהאישה למעלה, זה נחמד לגוון לתנוחות אקזוטיות אבל בגדול שתי התנוחות הביסיות - שהגבר שוכב והאישה רוכבת עליו - עם הפנים אליו או עם התחת אליו - שתיהן נהדרות.
גם לא צריך להתאמץ יותר מדי עם אקרובטיקה וגם יש יותר חופש תנועה, ידיים חופשיות וכו'.
&nbsp
בכל אופן, בתור גבר, הגורם *שבשבילי* הוא הכי חשוב עם אישה במיטה זה לאו דווקא התנוחה ולא איך שהיא נראית ולא כל מיני פירוטכניקות ואקרובטיקות שונות ומשונות. בשבילי מה שהכי חשוב זה שאישה תהיה משוחררת וזורמת!
&nbsp
אני רואה שלפי הכרטיס שלך את צעירה מאד, אולי יש לך קצת חוסר בטחון במיוחד כשהגבר שלך יותר מנוסה. מן הסתם את שייכת לדור האינטרנט והסייבר סקס (סרטים תמונות וכו') שאני חושב שקצת דופקים את הדור שלכם ויוצרים ציפיות ותמונת עולם מעוותת.
&nbsp
נסי פשוט להתנסות, לגלות מה כיף בשבילך ואיך את הכי נהנית וזורמת. אח"כ נסי לעשות מסע גילוי משותף עם הגבר שלך, מה כיף לו ומה כיף לכם ביחד....זאת יכולה להיות דרך ארוכה ומהנה.
&nbsp
מאחל הרבה הנאה וכיף,

חופ שיה

New member
להיות מעליו ? וואי.... התפרעת

מכירה גברים שהזקפה שלהם נופלת כשהאשה רוכבת עליהם/עליו.

רוצה לומר, שבתנוחות שאת מעליו ואת האקטיבית, זה לא אומר שהוא יהנה יותר. זה כל כך אינדוידואלי.
כמובן ששווה לנסות ולא רק מהתנוחות האלה. כל אקט מיני חדש הוא מבורך, במיוחד כשנמצאים הרבה שנים ביחד.
גיוון בסקס זה מאסט.

חופ שיה

New member
דווקא לא פגשתי הרבה גברים שנהנים

מתנוחת הרכיבה, והאמת שגם אני לא מתלהבת ממנה בכלל, אלא אם הוא האקטיבי (מפמפם מלמטה)
ולא הרבה גברים אקטיבים בתנוחה הזו וזה די ברור, כי סוף סוף תנוחה שהם יכולים לנוח קצת מתנועת הפימפום.
עם הזמן והניסיון הבנתי שיש גברים שאם הם לא מניעים את האגן שלהם הם מאבדים זקפה.
סוג של.....................הזין שלהם משתעמם.

טוב יאללה, חפרתי.:) וגם הוצאתי תיסכול קטן מהתנוחה הזו שאוהבת אותה מאוד מאוד כאשר הגבר מפמפם לי ת'צורה.:)

ז בודד

New member
?!
=

כשהאישה למעלה זאת תנוחה נהדרת לשני הצדדים, מה שיפה בה גם שותה תנוחה יכולה להיות רגועה, זורמת ובאיזי (היא נוחה ולא צריך להתרכז בקורדינציות מסובכות, אפשר להוסיף ליטופים, לעצום עיניים וכו'), אבל אם מתחשק היא יכולה להיות מאד דינמית, למשל שאני מחזיק ומקבע את האגן שלה קצת למעלה ומפמפם מלמטה, ואז זה באמת הופך לחתיכת פמפום יותר מתנוחות אחרות, אולי כמו פמפום בדוגי.
&nbsp
שתהיה שנה עם הרבה חטאים מתוקים,

אני עם חופשיה.

אחת התנוחות הכי פחות אהובות עליי ביג טיים.
גם אני נהנית ממנה רק אם הוא האקטיבי, וגם זה בערבון מאוד מוגבל כי היא לא נוחה לי ומעייפת אותי במהירות...

harmanov

New member
תנוחה שאותי אישית מעיפה

כשהאישה מעליי אבל עם הגב אליי רוכנת מעט קדימה אני אוחז לה בישבן ועוזר לה לרכב, זה עושה לי ניסים ונפלאות בגמירה.

למעלה