תנובת החלב

תנובת החלב

שלום לכולן, מה עושים במקרה שבזמן שאיבת חלב, בשד אחד יש כפול משד אחר? ילדתי לפני חודש לערך תאומים אשר נמצאים עד עכשיו בפגייה וניזונים רק מחלב אם אך אני מרגישה כי ככל שעולה הצורך שלהם בחלב- נראה כי קשה מאוד לעמוד בכמויות.... אשמח לכל הצעה תודה

תנובת החלב

קודם כל, מזל טוב! כדאי כמובן שתהיה ברשותך משאבה איכותית כמו Lactina של חברת מדלה, אותה אפשר להשכיר ביד שרה. כמובן, בשעות השהייה בבית החולים, שאבי במשאבת בית החולים. חשוב לזכור שהגוף מגיב לגירוי, וכך מייצר את כמויות החלב. משמע, כדאי לשאוב באופן תכוף במהלך שעות היום. בלילה כדאי שתשני כדאי לאגור כוחות, אולם סמוך לשינה וסמוך לזמן שאת מתעוררת שאבי שוב. בכל שאיבה נסי לשאוב מעט יותר מהשאיבה הקודמת. בצורה כזו, תגבירי את ייצור החלב. כמובן, ברגע שאחד התאומים יתחזק, נסי לחברו לשד. אולי תוכלי לקבל עזרה בפגייה מאחות תומכת הנקה. כאשר תגיעו הביתה, כדאי לפנות ליועצת הנקה מוסמכת שתסייע לך. בהצלחה!

תודה...

קניתי את המשאבה של מדלה מיני אלקטריק לאחר שהמשאבה הרגילה מיד שרה לא סיפקה אותי כלל......

מיני אלקטריק לא מספיק טובה

מנסיון עצוב שלי - את צריכה משאבה כמו של בית חולים אם את שואבת המון כי הן מחקות את היניקה של התינוק ולא רק עושות וואקום כמו המיני אלקטריק שלאחר שימוש בה זמן ממושך פשוט יורדות כמויות החלב. את יכולה לשכור דרך בייבי רותם את לקטינה או סימפוני (אני לקחתי לקטינה והיא מצויינת) זה לא עולה המון ובטח פחות ממטרנה...אפשר לנסות גם דרך יד שרה אבל קשה להשיג את המשאבה הזו וצריך לחכות שיהיה במלאי. בהצלחה

למעלה