תנובה מעצבנים !

טלויזיה

New member
תנובה מעצבנים !

תגידו, רק אני מתעצבנת מזה שתנובה משתמשים בדמות קופסאת החלב שלקוחה מהקליפ של ``בלייר``. עם אותן הבעות פנים שובביות ולבביות. אנשי הפרסום שם לא יכולים להיות יותר קריאטיבים ? ויש למישהו מושג אם תובעים אותם על זה ? או אולי הם קיבלו זכויות ?

חיפושיט

New member
וואי... סוף סוף מישהו שם לב!

איזה דבר מנחחחס! שמתם לב שחלק גדול מהפרסומות הכביכול ישראליות לקוח מחו``ל? וואי אני יכולה להתחיל עם הדוגמאות ולא להפסיק... והדבר הכי אידיוטי שכשהמפרסמים נשאלים לגבי זה והם עונים שהפרסומות הללו בכלל לא דומות... שהם לקחו רק את הגרעין אבל פיתחו מזה משהו חדש גוד דאמיט ודרך אגב איפה ההודעה שלל גילוי החפרפרת?..לא שאני רואה את הטימטומיזצייה...... טוב בטטות בטטים וקליפות תפוזים.... דרך אגב מתי סאות` פארק חוזרת?

חיפושיט

New member
גוד דאמיט יש לי הפרעה נפשית?

התכוונתי להגיד טוב בטטות יקרות אני זזה ביי טוב אז ביי באמת

craft

New member
ומה היה עם הלוגו?

היה קטע עם הלוגו של קוטג` תביעה נגד טרה מי זכה?

cosmic523

New member
טוב שהתעוררתם

רק עכשיו שמתם לב? כבר כשהפרסומת יצאה לראשונה, בשנה שעברה, דיברו על ההעתקה הפרועה. זה היה ממש בסמוך ליציאת הקליפ עצמו, והרגיז הרבה אנשים. חבל רק שהם לא המשיכו עם הגניבה עד הסוף וצרפו לפרסומת את השיר עצמו - coffee & TV, לפחות אז היינו נהנים... ואגב, ליהודה נוריאל יש השבוע כתבה חביבה ביותר ברייטינג היוצאת נגד עולם הפרסום בכלל, ובין היתר גם נגד התופעה של גניבות וההעתקות. וזה מה שהוא כתב: מה הרעש, כולם מעתיקים לא ככה היה בבגרויות? אל תהיה לי יפה נפש, כולם מעתיקים. גם משרדי פרסום. בטח - אנשים נורא חכמים בחוצלארץ, המקום הזה עם ההודים הגנובים, חשבו ועשו פרסומות יפות. אז לא ניקח מהם? ראית באדקריטיק את הסטנד-אפיסט ובירה מולסון? קח. ראית קליפ מגניב של בלייר? קח. נדלקת על ווזאאאאאפ של באדווייזר? קח. בריטיש איירוויז עשו היסטוריה? קח. פראייר מי שמתאמץ. ולכל זה נוסיף שיר מקסים של הפט שופ בויז, אבל בשביל לא לשלם יותר מידי, ניתן לזמר חתונות להרוס אותו. מה כבר הטיפשים בבית מבינים...

למעלה