תנאי שטח

Reservoir Dog

New member
תנאי שטח

לא שאני כוסית אבל קחו בחשבון שאם עכשיו השתחררתם ואתם רוצים לעבוד עבודה מועדפת יהיה לכם קר לעבוד בתחנת דלק. אני התחלתי לפני חודש ולא כזה 'שמתי' על הקור שיהיה בחורף אז שימו לב לזה. יום ביומו יהיה עכשיו גם את גורם הקור ולא יהיה קל..

singular

New member
היי

נורא סיקרן אותי מה קשר השורה הראשונה? מה קשור:"לא שאני כוסית" לשאר המשפט? לכוסיות אסור לעבוד בתחנת דלק?

lonestar2003

New member
זה יעני מערער על הגבריות שלו

אז הוא טרח להדגיש שזה לא שהוא כוסית, אבל... וכאן מגיע הקיטור היחסי. הבנתוס, אמיגו?

Reservoir Dog

New member
הבהרה

אין לי בעיה נגד כוסיות או בנות או אפילו בנות שעובדות בתחנת דלק,זה רק מוסיף ומהנה.. אבל נגיד יש מצבים שגבר לא נתפס גבר אם הוא מתלונן או בלשון קצת יותר בוטה מתבכיין על דברים מסויימים. ולזאת שאמרה: כאילו לא ידעת על מה אני מדבר !!
בכל אופן עבר לו היום דווקא יום קריר אך נחמד בלי יותר מידי עומס בתחנה היה עומס במידה,וגם לבשתי 4 שכבות (כולל מעיל של התחנה שדי מחמם) אז הייתי מחומם במידה מספקת. אבל מה שהיה שלשום היה לא נורמלי רוחות העיפו אותי בזמן עבודה ,גשם בא מכל מקום פנימה עם אותן רוחות למרות שהתחנה עצמה תחת גג ,מקורה שום דבר לא עזר באותו יום ועוד צפויים ימים קרים ומחפירים ,יש מה לצפות,לגרוע.. בכל אופן נסיים אופטימיים ונאמר.. יהיה טוב..יאללה .. הייתי..

Reservoir Dog

New member
לתת שירות עד הסוף משתלם

תגידו לי אתם.. אתם אחרי 8 שעות ו50 דקות של עבודה ובדקות האחרונות שנשארו לקראת סגירת המשמרת מגיע רכב לתחנה שאתם מתדלקים בא ,עם פנצ'ר ולא אגיד רכב קטן מעפן אלא רכב מסחרי באיזה גישה תבואו לבן אדם שאין לכם כח לתדלק ? אז בקיצור אני ועוד מתדלק למרות שהיינו סחוטים מעייפות באנו הבאנו עזרה עם הפנצ'ר לקח איזה 10 דקות רבע שעה אבל יצא לכל אחד 20 שקל.. בכלל לא היה לי חשק לפנצ'ר הזה אבל הרגשה טובה יותר ללכת הביתה עם 20 שקל יותר וזה לא חשוב שהם יתבזבזו בין הרף דווקא הכסף הזה שהתקבל ממטרה טובה הוא שעושה אותו שווה.. אני יוצא עייף אך מרוצה מהמשמרת הזו..

למעלה