תנאי קבלה

תנאי קבלה

האם יש סיכוי שאני אוכל ללבוש מדי משטרה ולהשתמש בנשק גם אם לא עשיתי צבא ואין בגרות מלאה?

sabal1

New member
אז ככה

לגבי לבישת מדי משטרה: אני מניח שאתה מתכוון במסגרת התנדבות, בגרות לא קשור ולא מפריע, צבא קשור ודי מפריע אבל אתה יכול לנסות אולי יאשרו תלוי למה לא עשית צבא. לגבי שימוש בנשק: שימוש בנשק לא קשור לא לזה ולא לזה, מה שאתה מתכוון זה נשיאת נשק ולא שימוש, שוב בגרות לא קשור צבא יכול להוות בעיה אבל במידה שיקבלו אותך כמתנדב סביר להניח שגם יתנו לך לאחוז בנשק.

ESU Boscorelli

New member
כן...

אתה לא יכול לשרת במשא"ז עם פרופיל 21 או שאתה יכול לשרת אבל בלי נשק... לא יתנו לאדם עם פרופיל 21 לאחוז נשק

אתה טועה, ומטעה.

ב"ה אם הפרופיל 21 הוא בריאותי (נכות או משהו) תתקבל ואף תקבל נשק. (אני מכיר מישהו שהוא מתמיד איתנו במג"ב, ויש לו 21 בריאותי, כרות יד, והוא מתנדב מלא!) אם הפרופיל 21 הוא נפשי, כתוצאה ממחלת נפש כל שהיא, מכך שמחזיק הפטור היה בעבר בטיפול נפשי וכו'. הוא לא יקבל נשק, ולעיתים ידחה בכלל משרות המשא"ז (תלוי בחומרת העניין) יום קסום ובהצלחה!

עצוב? האדם רוצה לתרום..

ב"ה הוא אשם שהלך לו יד בצבא? והלוואי, הלוואי שהרבה יצליחו להחזיק נשק, ולירות ביד אחת כמהו.. הוא פשוט אלוף, דורך ויורה תוך שניה ביד אחת! לא יאומן!

ESU Boscorelli

New member
הוא לא אשם אבל

אם הוא רוצה לתרום סבבה אבל לא נראה לי הכי חכם לתת לאחד עם יד אחת נשק

משאז

New member
מאיפה הפסוק הזה?

"גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירע רע כי אתה עימדי"

sabal1

New member
נצרות

Bible: "And even if i walk in the valley of the shadow of death i shell not fear because you are with me" אומרים את זה כמרים בהלוויות.

ישראל27

New member
זה אומנם לא המקום - אבל נצרות ?

הפסוק לקוח מספר תהילים שהוא במקרה חלק מהתנך שלנו ובטוח שלא הגה אותו איזה כומר - אולי ראית יותר מידי סרטים .. לעיתים זה מפחיד כמה אנשים יודעים -המון על הנצרות או מנהגי דתות אחרות אך לא מכירים פסוק אחד מתהילים ... .............................................................

תהילים כג פסוק ג'

"גם כי-אלך בגיא צלמות לא-אירא רע כי-אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמני"

sabal1

New member
כמו שנאמר כאן..

תלוי מה הסיבה לפרופיל 21. הצעה שלי: עזוב כרגע מדים, תתחיל בנסיון להתנדב למשא"ז קלאסי, אם זה ילך תנסה יח"מ.

ESU Boscorelli

New member
יש כאלה שיותר מתעניינים בזה...

תצאו מהריבוע! לא כול םבמדינה שמים על אלוהים והתנ"ך הזה

למעלה