תנאי סניטציה ירודים

sharonng

New member
תנאי סניטציה ירודים

היום הוא היום הרביעי ללימודים בחטיבה הצעירה. גם היום אין נוזל לשטיפת ידיים ונייר לניגוב ידיים לילדי החטיבה הצעירה. שיחה עם חברת הניקיון לאור פקס שנשלח לפני מספר ימים בדרישה לאספקה של חומרים אלו העלתה שאין להם בכלל במלאי את הדברים ואין להם כלל יכולת לספק אותם. שיחה עם יוסי ברק, מנכ"ל המועצה, הסתיימה בהערה שבאמת צריך לדאוג לכך אבל הוא לא עוסק בזה כלל. לפי התנהלות המועצה בנושא התנאים הסניטריים אנו נהייה עדים בתוך מספר ימים להתפשטות דיזנטריה בגני החטיבה הצעירה. מר גולברי - האם נבחרת בשביל לגרום לילדינו מחלות? מר ברק - האם אתה נמצא בתפקידך בשביל "לחמם את הכסא" או בשביל לדאוג לתושבים (כן גם ילדינו הם תושבים)? שרון ניר-גנש [גילוי נאות: הכותב מתמודד על חברות במועצת קדימה צורן]

Master Stav

New member
שלום שרון

מרגיז אותי לקרוא זאת ... שאקח היום את בני מהחטיבה הצעירה בלב רן אשוחח עם המנהלת ואבדוק בועד ההורים המוסדי איך ניתן ללחוץ על קבלן הנקיון או להחליפו .

motisisr

New member
גם הבן שלי הצטרף השנה לחטיבה הצעירה ביובלים

ואחרי יומיים חזר עם שילשולים שבגינם אתמול נשאר בבית לא יודע מה להגיד... דווקא שהיינו שם ביום הורים נראה נקי הבעיה שבגלל לחצי עבודה, בעיקר אחרי החופש שבטח כולם לקחו, אם הילד לא מרגיש טוב ומשלשל, ההורים בכל זאת שולחים אותו לבית הספר ומפה ועד ההדבקה הבאה המרחק ממש קצרצר בקיצור אני חושב שאחריות בית הספר לנקיון הכרחית אבל גם משמעת עצמית של ההורים לא פחות חשובה

danasa2

New member
יש לי בן ביובלים כבר שנה חמישית

אני באמת תוהה האם אתם מחפשים סיבות מתחת לאדמה או שסתם אתם משועממים.... הבן שלי זו שנה חמישית בבית ספר יובלים. זהו אחד מבתי הספר הנקיים והשמורים ביותר שראיתי וביקרתי בהם, וכן, במסגרת תפקידי אני מבקרת הרבה בבתי ספר.... אולי במקום להאשים - פשוט קחו אחריות... במקום להגיע ל"אחראים על..." ולחכות לתגובה ולתשובות וכל הבירוקרטיה שהרי ברור שהיא בסך הכל באה לשם כסת"ח להורים עצלנים ומשועממים, פשוט תפנו לרינה צבע. היא מנהלת בית הספר. תגלו שדלתה תמיד פתוחה, היא שמחה לעזור ולסייע בכל נושא ובכל תחום, ואם תפנו את תשומת ליבה לעניין הסבון (כן, מעניין האם באמת ילדיכם שוטפים ידיים אחרי השירותים כשחבריהם מחכים להם בחוץ בהפסקה והם נורא ממהרים לשחק כדיי שלא לפספס אף שניה מההפסקה, אבל...ניחא, תחלמו) אני בטוחה שכבר באותו היום העניין יטופל ויסודר!!!! חבר'ה, די עם הקטנוניות!!!!

sharonng

New member
הבהרה

למען הסר ספק - הבן שלי התחיל את שנת הלימודים בחטיבה הצעירה בלב-רן. אכן זה טופל באותו יום, אולם טענותיי היו שרק לאחר התערבות מסיבית של ההורים בוצע לחץ של המועצה על קבלן הניקיון כדי לקבל את השירות שהוא ממילא מחוייב לתת אותו על פי החוזה שנחתם מולו. במקום להפעיל בקרה פשוטה ושילוב כוחות של צוות בית הספר וצוות המועצה, החליטו כל הנוגעים בדבר להמתין ללחץ ההורים (כל אחד מסיבותיו הוא). לגבי הקטנוניות - נכון שקיימים נושאים רבים שיש לשפר ולתקן וזמן מועט מדי לעשות הכל, אך על ידי הגברת המעורבות של התושבים (כמו הוועדות שהיו בעבר בצורן) אנו בהחלט יכולים להפוך את היישוב הזה לטוב ביותר. שרון ניר-גנש [גילוי נאות: הכותב מתמודד על חברות במועצת קדימה-צורן]

למעלה