תנאים

Fat Cat

New member
תנאים

אם מישהו יוכל לרכז את התנאים שמקבל עתודאי זה יהיה מצויין. אני אפרט. לפי הבנתי עושים קורס קצינים ויוצאים בדרגה של סג"ן, מעניינים אותי בעיקר הדברים הבאים - כמה המשכורת של עתודאי בסדיר, בקבע? האם אפשר לקבל אישורי עבודה ולימודים בסדיר? האם זה אוטומטי? צריך להלחם? האם מקבלים סיוע בשכר דירה? אם כן כמה כסף זה? למי מגיע? שמעתי על כאלה ש"שברו חוזה" ויצאו מהקבע, מה ההשלכות של פעולה כזאת? תודה מראש, FAT CAT

D a n n y b o y

New member
לפני שיסקלו אותך באבנים

יזרקו אותך מצוק גבוה וישחיתו את הגופה שלך בדרכים שבחיים לא דמיינת- תעשה טובה ותקרא כמה דפים בפורום!!! יש תשובות לכל השאלות שלך בדפים האחרונים (ואפילו בדף הזה אם אני לא טועה).

Fat Cat

New member
ובכל זאת

לא מצאתי תשובות בקשר לאישורי עבודה ולימודים. ובקשר לסיוע בשכר דירה. הכוונה היא בזמן השירות הסדיר. הצעת יעול - להפוך את התשובות לשאלות נפוצות למאמר. אפילו לקבץ כמה הודעות אינפורמטיביות מהעבר ולשים אותן בתור מאמר.

אישורי עבודה ולימודים, וסיוע...

בקשר לאישורי עבודה: בעיקרון, לפי מה שכתוב בכל חוברת העתודה, זכותך לעבוד עבודה פרטית מחוץ לשעות הצבא. בפועל, זה קשה. אם תשרת בקריה זה קשה פחות, ואם תשרת בנגב זה קשה יותר. כמו-כן מן הסתם זה כרוך באישור מפקד היחידה שלך (שיכול לאשר או לא לאשר למרות שלכאורה זו זכותך). אישור לימודים: שוב, תלוי בטוב לבו של מפקד היחידה שלך. ירצה - ישחרר אותך לחצי יום או יום שתוכל ללמוד לתואר שני. לא ירצה - ותיאלץ לדחות את הלימודים עד למעבר לתפקיד הבא. סיוע בשכר דירה: שמעתי על אחד ששירת כרופא שיניים סדירניק בבסיס ח"א חצרים (באר-שבע) וקיבל מימון לשכירת דירה בבאר-שבע. אי לכך - העניין אפשרי.

למעלה