תן שם - שרשור שני

n i v1

New member
תן שם - שרשור שני

מהפרקים המוצדקים ביותר בתולדות הסדרה תנו שם

Bajoran Preist

New member
חה חה :)

לארן: אתה יודע, ז'אן לוק, רציתי לדבר איתך על משהו, ככה, באופן לא רשמי. פיקארד: בטח, חמודה שלי, על מה חשבת? לארן: תראה, חשבתי על זה- על העניין עם הגזע שלי, הבאג'ורים- זה יכול לתפוס. פיקארד:למה את מתכוונת? לארן: אתה יודע, הגיע הזמן שנתפתח. פיקארד: את לא מתכוונת ל-.. לארן:כן! אתה יודע בדיוק למה אני מתכוונת! פיקארד: אני לא בטוח..תראי, קודם תחכו קצת, מה יש למהר? לארן: אל תשחק איתי משחקים, אני יודעת שאתם עוברים לקולנוע, יש לי קשרים בפאראמונט. פיקארד: יש לכם, האומנם?.. אני מבין... אולי.. נוכל להגיע לסוג מסויים של הסדר. לארן: עכשיו אתה מדבר- אני רוצה סדרת בת, לא פחות. פיקארד: סדרת בת?! לארן: זה מה שאתה שומע. פיקארד: זה בלתי נתפס. לארן:ואני רוצה שזה יהיה ליד באג'ור, בתחנת חלל. פיקארד:
לארן: החבר שלי בפאראמונט יכול להזיז עניינים. שאטנר עוד לא רוצה לסיים את הקריירה הקולנועית שלו, אם אתה מבין למה אני מתכוונת. פיקארד:אני מבין...נו, בטוח שנוכל לסדר משהו. אני מניח שתרצי תפקיד מפתח? לארן:לא, לא. נמאס לי מכל החרטה הזה. סדרתי עם בת דודה שלי, ננה, שתבוא. פיקארד: ומה איתך? אנחנו צריכים אותך פה, ילדה! לארן: אל תדאג, פיקי, אני אשאר עד שתעברו לקולנוע. אחרי זה אני אפרוש... אולי תסדרו לי איזה קבוצת מורדים חדשה, משהו כזה. פיקארד:אם זה מה שאת רוצה. לארן:תודה, פיקי, ידעתי שאני יכולה לשמוח עליך. פיקארד: בטח, חמודה, עכשיו תביאי נשיקה לאבא'לה. לארן:מממממ....מלצר!

למעלה