תן לי

Mוניk

New member
תן לי../images/Emo79.gif

תן לי תן את הזמן את השעות שאני מבקשת תן לי תן לי ת'אותיות שיתחברו למילימ חמות שאני דורשת תן לי תן לי את המנגינות שאוזני כמהות לשמוע נגן לי נגן על מתרי גופי אחוז בי חזק אל תרפה ולו ולרגע קט עם כל צליל ממתירי גופי יוצאת מנגינה לחן חושני תובעני אני גיטרה כל מיתר מעביר רטט כל מילה מחכה לאות ועוד...
חבק את החיים באהבה

מוניקי ../images/Emo25.gif

לשיר כזה נשאר רק לתת המון פירגון חיבורק ונשיקה ומיתרי הניגון שיתנגנו עם אהבה

מוניקי ../images/Emo25.gif

לשיר כזה נשאר רק לתת המון פירגון חיבוק ונשיקה ומיתרי הניגון שיתנגנו עם אהבה

נותנת לך

את כל הזמן שבעולם את כל הימים השעות הדקות הכל כדי להרגיש שוב את נגיעותיו נותנת לך כל מגע חושני מלטף נותנת לעצמי להיסחף .. נפלא

ניקו 45

New member
אתן לך ....../images/Emo141.gif

אתן לך ....את התפעלותי מהשיר המקסים . אתן לך מילת עידוד ...תמשיכי לכתוב ... אהבתי מאוד . אתן לך שיר קליל לשעת ערב : קט סטיבנס

וואווווו../images/Emo20.gif

אני חושב שההרגשה הכללית שלי כרגע, זו היא קנאה, קנאה טהורה. אזה כייף לך שאת יכולה לדרוש כך דברים למען עצמך, למען הגוף שלך, הרגש שלך, אני לא יודע לדרוש דברים למעני. הדרך היחידה שאפשר באמת לאהוב אנשים, זה על ידי לאפשר להם לאהוב אותך. הדרך היחידה שדרכה אפשר לגרום לאנשים לאהוב אותך, באמת לאהוב, לא אהבה סתיוית אלא אהבה איכפתית שעושה מאמצים להשתלב ולהתחבר ולעזור, הדרך היחידה שאפשר להשיג כזאת אהבה זה ע"י שאני בעצמי אוהב מנגד בצורה כנה כזו. אופפפפפפ כמה אני מדבר, האמת היא שזה מאוד כייף, לקום יום אחד ולדרוש שיתיחסו אליי ברוך ונועם ובחיבוק. שולח לך חיבוק אדיר ממני, באהבה ממני.

חן (*_*)

New member
מקסים../images/Emo23.gif

ואני מאחלת לך שאכן תקבלי את כל שתבקשי.. ואף יותר !

Mוניk

New member
../images/Emo24.gif תודה לכולםםם

אז ככה! השיר הזה נכתב בעקבות תקופה שאני עוברת תקופה שבא אני מקדישה את כל-כולי לנשמה אהובה את כול כולו הוא הקדיש לי משחר נעורי, היום זו שעת המבחן שלי לתת את כולי וכן לפעמימ עז בי החשק לכתוב, לומר, להוציא החוצא כן אני רוצה כמו אז וזה לא היה מזמן אני יודעת שזו תקופה שתעבור אני יודעת שאוטוטו מה יהיה מאחורינו ומה מה מותר גמ לי לפעמים ל"רטונ"

למעלה