תן לי עוד רגע

תן לי עוד רגע

תן לי עוד רגע הבט בעיני- אעבר יד ענוגה בשדותי. להיות איתך מעל ערפילים לנסוק מעליך לנחות בשבילים. לטפס הלאה אל ראש המגדל לטעום אט אט כל חיץ ובדל לצאת מתוך הבועה בעודינו בתוך הסערה להסיר מעלינו מבוכה ולחזור על כך במהרה.

דניאל332

New member
פנינת ../images/Emo140.gif

אני רוצה לאמר לך, שמידי פעם אני מציץ בפורום הזה ותמיד מתפעל משירייך היפים, מלאי הרגש. מאושר זה אשר זכה בליבך. (אני, לא הייתי מסתפק ברגע)

שירך חם

שירך אירוטי ומלא כמיהה כל הזמן אני שובר את הראש היכן ממוקמים שדותייך.. תזכירי לי,בבקשה

תודה לכם דניאל ומרקי קקטוס

ומאחר ואהבתם את השיר אז עשיתי לי סדר פסח במגרות ומצאתי עוד משהו מקווה שהפורום האמנוטי סובל התערטלות. התערטלות. מתערטלת למולך חושפת שוק וירך אט פוסעת לקראתך אין איש עוצר בדרך. צעד אחר צעד הגעת אלי נגעת לי בשוקיים, המשכתי ללכת עוד לקראתך הרטבת לי... השפתיים. עולה ויורדת קופצת מעל מרטיבה לעצמי הידיים. הנשימות עולות הדופק מואץ גונחת בכיף שבעתיים. גל ועוד גל הים כבר סוהר צריך כבר לצאת מהמים. הטעם מתוק למרות המליחות של המים.

דניאל332

New member
פנינת ../images/Emo8.gif

קראתי וציפיתי לתיאור פיקנטי........... אלא ששיר תמים כתבת על השתובבות גלי הים ואת, כילדה ביניהם אהבתי !!!

דניאל חייבת לציין שאולי

אתה השני שלא הצלחתי לעבוד עליו עם השיר. כל היתר ראו בו את האשליה אותה ניסיתי להעביר. כל הכבוד לך קראת בין המילים.

דניאל332

New member
מסתבר

שיש גם גברים חכמים
(בעצם הרוב) ומי היה הראשון אם מותר לי לשאול?

דניאל ../images/Emo140.gif ביקשת פיקנטי

קיבלת פיקנטי
משיכת מכחול כארטיק נמס ניגר אל החך, המרווה צמאוני פלשת אלי... אל חיי, ביקרת בשדותי... ביום לוהט וחם. כשמבטינו בלהט נפגשו... ללא מלל הכל אמרו... כשידייך על גבי ציירו... ובעצם הזנב עצרו, קראתי בשימך בלחישה... צייר לי עוד... בבקשה. ואתה...בלהט חייכת... והמשכת. עדינה -ו

למעלה