תן לו בתחתונים!

תן לו בתחתונים!

חסר סקס בפורום! ולפיכך, סקר: איזה סוג תחתונים (בוקסר, טנגה, חוטיני, מכנס צמוד, תחתוני סבא, נשים) אתם מעדיפים : א. ללבוש בעצמכם ב. אצל הבנזוג

יא סוטה../images/Emo70.gif

(זה בטח מה שיגידו על עוגי עוגי אחרי שיקראו את זה...) אז קודם כל, לא עדיף בכלל בלי תחתונים וזהו?
אבל אם כבר... א. עוגי עוגי אוהב במיוחד תחתוני brief voxer של cK, וגם טנגה. ב. אצל בנזוג כל דבר טוב, למרות שהכי סקסי זה בוקסר...
בוקר טוב ישראל
עוגי עוגי

dodobird

New member
ואני...? אני בכלל אוהב

את Hallowin...
אצלי- אני מעדיף briefs, או טנגה. בוקסר מסתבך לי עם הג´ינס, וחוטיני?מה????
וכן. אצל חבר שלי- בוקסר...

MARMELAD

New member
מי ביקש תחתונים?

הנה אתר שיעזור לכם להחליט איזה סוג של תחתונים אתם מעדיפים
בתיאבון

לירונר

New member
אממ....

א. מכנס צמוד- אבל רק בחורף.. בקיץ אני סתם עם תחתון ב. בוקסר או כלום (ואתם יודעים מה יותר עדיף...)

pOtatO head

New member
אוקיי...אז ככה....

אצלי טנגה או חוטיני(תלויי במכנס שאני לובש) ולראות אצל אחרים זה מכנס צמוד...

עכשיו אני

דבר ראשון - בלי תחתונים זה טוב בסרטים. במציאות זה גורם לי לשפשפות - די רחוק מלהיות סקסי. ללבוש ביום יום הכי כיף זה טנגה, אבל אם אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי אני נכנס לתחתוני מכנס צמודים. זה כל כך מחמיא לתחת שלי שקשה לי לזוז מהראי. אצל אחרים - הכל, חוץ מבוקסר (משעמם), סבא (מפחיד) וחוטיני (אף פעם לא הבנתי את הקטע של חוט דנטלי לתחת)

לירונר

New member
אין לך מושג איך מכנס צמוד נראה עלי

מ-ה-מ-ם ומשטרת האופנה נותנת לי כל הזמן "מתלבש למופת" ואחרי זה כל השוטרים באים לחגוג....

זה היתרון בלהיות בן 17

כל הרחובות כבר ריקים, הסמטאות כולן שלו. שוב הוא לבדו, רק עם איברו.

MARMELAD

New member
לכל המעוניין:

ליומולדת אני מבקש בוקסרים או בריף לחבר שאין לי אני מבקש (תקנו בכ"ז, אני אתן לו כשאני אכיר אותו) את אותו הדבר. חוטיני? לגברים? אין מצב. גבר בחוטיני, גם אם הוא הכי חתיך בעולם, מוריד לי את כל החשק לנגוע בו, וכבר היו דברים מעולם.

Roi inc

New member
שמתי ../images/Emo23.gif...

אף אחד מכם לא ממש נהנה ללבוש מכנסי בוקסרס לעומת זה רובכם מעדיפים את זה על החבר...
אני גם מעדיף אותו בבוקסר... בשרוואל בלי כלום מתחת... בטריינינג בלי כלום מתחת... וגם, וזה כנראה רק אצלי, בתחתונים הלבנות עם הפתח להוציא את ה
שהיינו לובשים כילדים בשנות השמונים... ושוב זה כנראה רק אני ואולי בגלל לילה חד פעמי עם אותו בחור ... איך להגדיר?! -תארוז לי שניים
שלבש כאלה.

למעלה