תמ"א 35

חורפנית

New member
תמ"א 35

אושרה לאחרונה. האם ידוע לכם היכן ניתן לראות מפות מעודכנות המכילות את כל השינויים שאושרו? תודה

חורפנית

New member
תודה

אני מכירה את האתר אבל הבעיה היא שהוא כנראה לא מעודכן ולא מכיל את השינויים האחרונים לדוגמא: אושרו שני מרקמים עירוניים: מגובש ומפוצל. באתר הנ"ל אין שום איזכור למרקמים האלו

ש מים

New member
איפה אושרו? באיזה איזור?

עד כמה שבירורי העלו, לא היו שינויים גדולים בתשריטים (למעט ההגדרות של מספר ישובים).

חורפנית

New member
הדוגמאות של מרקם עירוני

מגובש ומרקם עירוני מפוצל - המרקמים האלו בכלל לא נמצאים במפה של התמ"א המופיעה באתר משרד הפנים (ראה בקישור). זו רק דוגמא אחת אבל היא מוכיחה שהמפה באתר משרד הפנים לא מעודכנת, אינה מכילה את השינויים האחרונים ואולי גם לא מכילה שינויים מוקדמים יותר. השאלה המקורית שלי איפה ניתן לראות (באינטרנט) את המפה העדכנית ביותר. עתון הארץ

ש מים

New member
לא הייתי מסתמך על עיתון

למרות שאני מאוד מעריך ומוכיר את צפריר רינת (ויודע שהוא מאוד מקצועי ואמין, לא הייתי מסתמך על מפת התמ"א שבעיתון, זאת מכיוון שצפריר כתב את המלל (ואני יודע שהוא בודק וחוקר ומאמת כל פרט, לפני שהוא מכניס לעיתון), אבל אני לא יודע מניין צצה המפה. הכי טוב שתתקשרי לצפריר רינת ותשאלי אותו על מקור המפה (יש לי מקורות נוספים לעידכוני תמ"א 35, שאינם זמינים "לכלל הציבור", וגם שם אין את המרקמים החדשים הללו...).

חורפנית

New member
המון תודות

דרך אגב, באתר של משרד הפנים אין איזכור כלשהו לכך שהתוכנית אושרה בועדות השונות ועומדת עכשיו בפני אישור הממשלה. האינפורמציה שקיימת שם היא בת שנתיים ויותר.

ש מים

New member
מסתבר שהמקורות שלי אינם מעודכנים...

אני אמור לקבל עידכונים בקרוב. שיהיה אספר לך!
בהצלחה!

למעלה