תמשיכו: Been in town my baby......
A AeroTom New member 1/2/06 #4 מסתבר שכן כנראה... תמיד שיערתי Visitin. עשיתי בדיקה וכך גם מצויין ב-Achilles Last Stand הנהדר, כך שיש פה ניגוד מסויים. בכל מקרה משמיעה טיפה קשה לדעת במדוייק.
מסתבר שכן כנראה... תמיד שיערתי Visitin. עשיתי בדיקה וכך גם מצויין ב-Achilles Last Stand הנהדר, כך שיש פה ניגוד מסויים. בכל מקרה משמיעה טיפה קשה לדעת במדוייק.
M MusicA New member 2/2/06 #5 שמעתי עכשיו את ההתחלה כמה פעמים, ואני לא בא להתווכח חס ושלום, אבל זה נשמע יותר כמו BEEN IN TOWN, ואני לא מתווכח!
שמעתי עכשיו את ההתחלה כמה פעמים, ואני לא בא להתווכח חס ושלום, אבל זה נשמע יותר כמו BEEN IN TOWN, ואני לא מתווכח!
A AeroTom New member 2/2/06 #6 שמעתי את זה גם כמה פעמים לבדוק ובהחלט אפשרי. גם אני לא התווכחתי כמובן, למה ציינתי שזה די דומה ולבד לא ידעתי בטוח את המילה המדוייקת האי-וודאות בשמיעה לבד והמילים באתר של Achilles Last Stand די גרמו לי לחשוב על זה. אבל כנראה ש-Been. אם אתה אומר לא אתווכח איתך
שמעתי את זה גם כמה פעמים לבדוק ובהחלט אפשרי. גם אני לא התווכחתי כמובן, למה ציינתי שזה די דומה ולבד לא ידעתי בטוח את המילה המדוייקת האי-וודאות בשמיעה לבד והמילים באתר של Achilles Last Stand די גרמו לי לחשוב על זה. אבל כנראה ש-Been. אם אתה אומר לא אתווכח איתך