תמשיכו להגיב...

דנה 00

New member
תמשיכו להגיב...

היי שוב לכולם
אתם מאוד עוזרים לי עד עכשיו בעבודה שלי. אז תודה על שיתוף הפעולה...
כנסו לקישור ותגיבו... אם תוכלו לכתוב לי עוד מה אתם רואים במודעה ? מה המסר שזה מעביר לכם? מה זה אומר לכם? ולמה האם זה משהו שאתם מאמינים בו? האם זה משהו שיכול להעלות את הדימוי העצמי של נערים\ נערות ? ולמה? מה אפשר לשפר בעיצוב? צבעים מועדפים? אפשר גם לשלוח לי תגובות למייל [email protected]
אז תודה

netapet2

New member
נמנמנ

אם תוכלו לכתוב לי עוד מה אתם רואים במודעה ? אני רואה במודעה שאת מנסה לומר שלכל אחד יש את היופי של עצמו גם אם אחרים חושבים שהוא מכוער, בכל אחד יש משהו יפה. מה המסר שזה מעביר לכם? מה זה אומר לכם? ולמה מה שכתוב למעלה ^^ בגלל כל התמונות... האם זה משהו שאתם מאמינים בו? אממ לא בדיוק XD האם זה משהו שיכול להעלות את הדימוי העצמי של נערים\ נערות ? ולמה? אני לא יודעת, תלוי באיזה גישה את מביאה ולמה מה אפשר לשפר בעיצוב? צבעים מועדפים? אני אוהבת כחול וטורקיז, אבל סה"כ השקופית הראשונה נראית הכי טוב, לא יודעת למה.. מקווה שהועלתי קצת

en li shem 7

New member
...

אם תוכלו לכתוב לי עוד מה אתם רואים במודעה >>כל אחד יפה ומיוחד בפני עצמו לא משנה איך הוא נראה מה המסר שזה מעביר לכם? מה זה אומר לכם? ולמה >>מסר חיובי לחיים, שלא צריך לשפוט אדם לפי המראה ולקבל אותו כמו שהוא.. האם זה משהו שאתם מאמינים בו?אהא האם זה משהו שיכול להעלות את הדימוי העצמי של נערים\ נערות ? ולמה?אממ..כן, אבל תלוי ממי זה בא. אם המודעה הייתה מגיעה מאיזושהי דוגמנית מפורסמות שמעידה את הדברים על אנשים אחרים אז זה היה יותר נוגע לנוער מאשר סתם בני אדם. מה אפשר לשפר בעיצוב? צבעים מועדפים?אממ..שהתמונות יהיו יותר שונות, אין מספיק המגוון ולען לדעתי זה לא כזה ברור כמו שרוצצים שהמסר יעבור מקווה שעזרתי
(וחפרתי
)

למעלה