תמרת - סיכום שלי

omer g

New member
תמרת - סיכום שלי

דבר ראשון אני רוצה להודות לעוזי ומועדון יזרעאל על התחרות היום לאחר תקופה ארוכה ללא רכיבות החלטתי לצאת למסלול הבינוני בתמרת ללא כושר תוך הבטחה לעצמי כי אשתדל להימנע מעליות מיותרות.....דבר שלא ניתן לעשות בניווטים של עוזי
חזרתי לאחר שעתיים פחות חמש דקות מותש אבל מרוצה, בניווט הבא בטח אצליח יותר....... אז שוב תודה לעוזי והמועדון המארגן, ותודה גם למזג האויר הנפלא להתראות בניווטים הבאים עומר גרדי

galstrong

New member
החלפות

ארז החליף היום את דליה כצלם אז התנדבתי להחליף אותו אם ניתוח ציר... רק שיהיה בריא! ואחלא תמונות קצת נתוני ספידומטר: מהירות מקס' 61.2 קמ"ש מהירות ממוצעת 17.1 קמ"ש מרחק 24 ק"מ זמן 1:24:47, מכאן שהלכו 8:33 דק' על עצירות לניקוב כרטיס ותכנון ציר (זמן כללי 1:33:20) בדף המצורף: בכחול- הציר שלי בירוק - ציר חלופי ( לא בהכרח עדיף) איקס - טעות ניווט (שניים) צהוב - טעות סימון שלי(אופס) ולסיכום- כרגיל מסלול מאלף של עוזי ותודה למועדון גליל

IlanShacham

New member
עם הטעויות בניווט סיימת ב 1:33? ../images/Emo2.gif

אני רכבתי כמה מהמסלולים החלופיים שלך אז אני יכול לתת אינפוט בעניין: 4-5 - מסלול נוח, חלקו על כביש וכולו בעליה (יחסית מתונה). קשה לי להאמין שהאיגוף מדרום היה יותר נחמד. 6-7 - התכוונתי לעשות בדיוק מה שסימנת אבל היה למטה שבילון שהוביל לתוך היער והוליך אותי שולל - בתוך היער כבר היה מאוד קשה לנוע. נווט שהגיע ל 6 קצת אחרי עשה עיקוף מצפון כמוך והגיע לפני ל 7. 9-10 העיקוף מצפון היה טבעי ונוח. לקראת הסוף היתה אי תאימות קלה של המפה עם השטח שעלתה בכחצי דקה של היסוס עד מציאת הנקודה. 11-12 הקטע הראשון שסימנת בירוק נחרש ואין שם שביל, וכך בטעות המשכתי על השביל דרומה עד לגדר, שם פניתי מערבה לרדת לאורכה בדרך חתחתים לא קלה. עם זאת בגדר נפרדתי מאסף עמיעז שהמשיך לכיוון שלך ופגשתי אותו בתחנה. לאור זאת שהוא רוכב הרבה יותר מהר ממני כנראה שהדרך שאני עשיתי היתה יותר מהירה, אבל הוא טען שהסינגל שיורד ל12 היה מצויין...
12-13 החלוקה לתאי שטח ברורים עם שבילים מדרום לכביש לא קיימת בשטח ופחות או יותר ניחשתי איפה לחתוך דרומה ונחתתי כ 100 מ' דרומית לואדי של 13. החיתוך היה רכיב חלקית בלבד.

galstrong

New member
מסלול חלופי

4-5 מסכים איתך, לא מאפשר לטעות והעליה מתונה יותר 12-13 החיתוך דרומה במסלול החלופי היה צריך להתבצע מול כניסה לדרך צפונה, מסומן במפה "צופצי'ק" היה מעניין להשוות את הלג 7-8, הוא היה הכי מאתגר התודות למועדון יזרעאל כמובן, תודה ארז (היה שלט גדול בניווט, איך יכולתי לטעות...)

Erez Shalev

New member
גל, זה

מועדון יזרעאל... לגבי המשקפיים - נדמה לי שאצל רוני יש נשכחו משקפי שמש, דברו איתה.

galstrong

New member
61.2 קמ"ש...

מה זאת אומרת איפה! בעליה לנק' 5 כמובן... או פשוט בישוב למעלה, בדרך ל 13 גל

amichay mazor

New member
תמרת אבדו משקפיי שמש

לצערי לא הגעתי לניווט - תקפו אותי כאבים עזים בירך שמאל מיום שישי אחה"צ . בקושי הצלחתי לדרוך על הרגל . אבל ארנון שהגיע לניווט איבד משקפיים כחולים\אפורים באזור הכינוס\זינוק . המוצא הישר מתבקש ליצור איתי קשר במסרים או טלפון לארנון 054-3101056 . תודה מראש וברכות לכל הרוכבים המנווטים . שבוע טוב עמיחי

למעלה