תמרורי תחום

• פותח הנושא D122
  • פורסם בתאריך

D122

New member
תמרורי תחום

אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה תמרורים הם תמרורי תחום שמתבטלים רק באמצעות תמרור שמבטל אותו ואיזה תמרורים הם תמרורים שמתבטלים או באמצעות תמרור שמבטל או באמצעות הצומת הקרובה? תודה

offirla

New member
תשובה בערך...

תשובה בערך... כוחו של כל תמרור מתבטל כשמגיעים לצומת הקרוב, אלא אם כן מתחת לתמרור הוצב תמרור עם רקע צהוב ועליו שני חצים כלפי מעלה ובניהם רשום טווח של X קילומטר (גם את התמרור הזה, אין בלוח התמרורים...) תמונת התמרור מצורפת. התמרור נקרא "א-42, תמרור המציין אורך קטע". מקום הצבתו: מתחת לתמרור אחר ובצמוד לו. מבוצעת במקום עבודה בדרך - באותיות בצבע לבן על רקע כתום. לדוגמה: כאשר התמרור הנ"ל, מוצב מתחת לתמרור מספר 40 ("אסורה פניית פרסה שמאלה"), אז ההוראה החדשה היא: אסור פניית פרסה לאורך קטע של 2.5 קמ. הערה: אם באמצע הקטע, למשל, יש צומת עם דרך חד-סטרית מהצומת והלאה (בשונה מדרך חד-סטרית אל הצומת), אז אחרי אותה צומת, לא חייבים להציב את התמרורים מחדש, שיאסרו שוב פניית פרסה. תמרורים ביטול שמבטלים גם לפני צומת הוראת תמרור: 54 (קצה הגבלת מהירות), 60 (קצה תחום חניה לרכב מסחרי), 61 (קצה איסור חניה או עצירה), 43 (קצה קטע לגביו הייתה הגבלת עקיפה), 117 (אבני שפה כחול-לבן), 114 (אבני שפה אדום-לבן), 118 (אבני שפה אדום-צהוב), "קצה מקומות חנייה השמורים לתחנת מוניות" תמרור שמבטל תמרור אחר ושאין בכוח צומת לבטל: תמרור 56 (יציאה מדרכים עירוניות), "קצה רחוב משולב", 76 - "קצה דרך מהירה", "קצה אזור 30 קמש" תמרורים נוספים, תוכלו למצוא ב- "לוח התמרורים המלא" שבאתר האינטרנט של משרד התחבורה (קישור ניתן למצוא במספר הודעות שרשמתי כאן)

D122

New member
סיימתי ללמוד

התחלתי ללמוד לפני 4 ימים עם התוכנה "נהיגה נכונה 2006" וסיימתי את כל הנושאים. התחלתי לעשות שם את המבחנים שמדמים מבחן אמיתי ואני עובר כל מבחן עם מקסימום טעות אחת פעם באיזה 5 מבחנים שאני עושה. אתם אומרים אני מוכן או שהתוכנה הזאת לא מספיקה בשביל מבחן התאוריה האמיתי? פשוט אני כבר כמעט זוכר בע"פ את כל השאלות שיש בתוכנה הזאת (שזה מעל 1400) אז אם אני אמשיך לתרגל איתה זה כבר לא יעזור לי יותר מדי אז השאלה היא אם זה מספיק בשביל לעבור תאוריה....

תיגש,

חבל למרוח ולמרוח. אני גם מניח שכבר נמאס לך לתרגל את הכל שוב ושוב. אם אתה מרגיש מוכן - לך על זה, ושיהיה בהצלחה...
.

למעלה