תמליצו

תפוד

New member
תמליצו

היי אנשים מה המצב? התגעגעתי תמליצו לי על מוזיקה טובה של השנים הפצצות האילו.... כאילו בינתיים אני שומעת רק ביטלס אבל כ-ו-ל הזמן אבל לא יזיק לי להרחיב תאופקים אני חולה על כל מה שקשור בשנים הנ"ל הכל היה שונה אז... חבל.. אוהבת אותכם :)

E l i a n

New member
היי תפוד..!

מה שלומך? לשאלתך,אני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לשמוע את "The Doors",כשהסולן שלהם הוא לא אחר מאשר..Jim Morrison. אני בטוחה ששמעת עליו,או אפילו עליהם.. אני חושבת,ולא בטוחה,שהשיר הכי מוכר שלהם הוא "Light My Fire". מאוד מאוד מומלץ! מוסיקה ענקית,מילים חזקות (שמקשיבים ממש),וסולן מדהים בכשרונו. תורידי כמה שירים שלהם,בתור התחלה,ותגידי לי מה דעתך.
,
,
אליאן דבש.

TheDUKE

New member
את מדברת כמו אחת ששומעת המון דורס

או שסתם זה מה שהינך מכירה.. LIGHT MY FIRE אולי המוכר ביותר אבל לא משקף את דורס שירים כמו THE END ו.. BREAK ON Trough וRIDERS ON THE STORM מוכרים ביותר אך לדעתי לא משקפים את דורס... CRYSTAL SHIP וSPANISH CARAVAN לדעתי יותר מאפיינים אותם

מממ..

יש מלא שירים אף אחד מהם (לדעתי) לא יכול לשקף כי יש מלא שירים שונים הם עשו כל מיני סגנונות.

TheDUKE

New member
לא הם לא...

בניגוד לזפלין שלהם יש המון סגנונות של בלוז בין בלוז קל לכבד ועד בלוז - רוק

E l i a n

New member
לא הבנת אותי, דוכס.

אני שומעת הרבה "דורס",אבל פשוט חשבתי אולי היא תרצה להתחיל עם השירים המוכרים.. וLight My fire הוא השיר הכי מוכר שלהם,אני חושבת. אני טועה? יכולתי להמליץ למי שכבר יש לה ניסיון מועט עם הדורס את the end, אבל אולי השיר הזה בתור התחלה הוא קצת קשה מדי..כי השירה בו יותר טובה מהמנגינה,לדעתי. לפי ההודעה שלך אני מבינה, שכל השירים שמוכרים אצלם,לדעתך, לא משקפים אותם. ובכן.הייתי מציעה לקנות את האלבום הראשון,ששמו THE Doors,ואם אוהבים,אז להמשיך הלאה. אני אישית התחלתי מ-An American Prayer. אממ.. זהו. שבוע טוב,יפה ושקט.
אליאן דבש.

TheDUKE

New member
חולק על דעתך בשנית

סתם לידע כללי... וכבר ציינתי את זה... אם לא ידעת או לא שמעת במקרה LIGHT MY FIRE נכתב על ידיד רובי קריגר הגיטריסט... ולא על ידי מוריסון... מוריסון כתב את השירים הרגועים יותר...

E l i a n

New member
כל יום לומדים משו חדש..

והיום למדתי שרובי קריגר כתב את השיר הזה..
תודה,דוכס. תמיד שמחה לדעת דברים חדשים בכלל,ועל "הדורס" בפרט. ממני, אליאן. נ.ב האם ידעת שהציטוט שלי מלמטה,כאן,הוא גם של מוריסון?

איגי פופ

היה מלך והוא היה מן סוג של פאנק אמריקקי כזה אז זה בסדר אגב פאנק מישהו פה שמע על קוקו בלוף?

איגי פופ

הוא היה מלך הוא עשה סוג של פאנק אמריקקי בתקופה מה רע? אגב פאנק מישהו מכיר את קוקו בלוף? (לא שלחתי את זה כבר?

אבי הא?

שמות פרטיים והכל , אתה מכיר אותם אישית או משהו? כי אני סתם קיבלתי איזה דיסק צרוב מעפן שהיו צרובים עליו כמה שירים..

telenovelagirl

New member
שיהיה איגי פופ אם אתם רוצים

אבל יש עוד כל כך הרבה אמנים, דיוויד בואי של השנים המוקדמות, פראנק זאפה, פינק פלויד המוקדמים, דיפ פרפל, הסטוג´ס, סיימון וגרפונקל, קליף ריצ´רד, פול אנקה, ניל סדקה, לד זפלין (בעצם הם סבנטיז) וכולי...

למעלה