תמליצו לי.. על שירים בסגנון של מיי פריינדז פשוט חולה על השיר!!!
I IndianBoy New member 19/5/04 #2 אם אתה מחףש שירים שקטים כאלה, או שאין בהם קצב מהיר.. אז הכי מתאים להגיד זה כמובן I Could Have Lied... אם אתה עדיין לא מכיר.. מה איתך בנאדם?..נגמר לך כבר המלווה משהו..?
אם אתה מחףש שירים שקטים כאלה, או שאין בהם קצב מהיר.. אז הכי מתאים להגיד זה כמובן I Could Have Lied... אם אתה עדיין לא מכיר.. מה איתך בנאדם?..נגמר לך כבר המלווה משהו..?
C carmelo New member 19/5/04 #3 עוד כמה Breaking the girl, Tearjerker, Tear וגם הקאבר לCastles made of sand של הנדריקס.אה, ו Soul to squeeze
עוד כמה Breaking the girl, Tearjerker, Tear וגם הקאבר לCastles made of sand של הנדריקס.אה, ו Soul to squeeze
L lior311 New member 20/5/04 #4 ליאור יא מונףץ יש לי אותו כבר... מחפש חומר חדש לאוסף וואלה המלווה נגמר יום שבת... אבל בטח ההורים יתנו לנהוג לא
ליאור יא מונףץ יש לי אותו כבר... מחפש חומר חדש לאוסף וואלה המלווה נגמר יום שבת... אבל בטח ההורים יתנו לנהוג לא
I Ignition New member 22/5/04 #8 וואי בואנה .. איך לא אמרתי לך על If You Want Me To Stay הוא לא ממש שקט , אבל הוא קליל כזה .. ו"למי יש כסף.." ?
וואי בואנה .. איך לא אמרתי לך על If You Want Me To Stay הוא לא ממש שקט , אבל הוא קליל כזה .. ו"למי יש כסף.." ?