תמליצו לי

avi real

New member
Neil Young...

אני רוצה להתחיל לשמוע אותו תוכלו בבקשה להמליץ לי על האלבום הראשון שלו שכדי לי לשמע? תודה

שלום... המלצה להתחלה...

אם, נניח, הייתי רוצה להתחיל עם משהו של ג´תרו תול, עם מה הייתם ממליצים לי להתחיל?

VIHIMAN

New member
שלום! אני צריך המלצה דחוף!

רציתי לדעת איזה דיסק של לד זפלין הכי יפה והכי כדאי לי לקנות. זה ממש דחוף! תודה מראש.

jethro girl

New member
אלבומים של בוב דילן

יש לי את disire של בוב דילן ולדעתי הוא ממש טוב, אבל שמעתי אלבום אחר והוא היה די מחורבן, מישהו יודע על אלבום שלו עם שירים ממש ממש טובים? עם קצת פולק?

Jam Head

New member
אני צריך המלצות -

Yes וגם Mike Oldfield . הייתי בטאוור רקורדס היום , והחלטתי לא לקנות לפני שאני אשמע קצת. את הדיסקים של מייק , אבא שלי שהיה מעריץ גדול שלהם המליץ לי הוא אמר שהוא גיטריסט ענק. מישהו יכול להמליץ ? דיסקים + שירים.

Bohemian kid

New member
שלום../images/Emo70.gif

רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי ובבקשה לערוך לי רשימה של שירי רוק & רול הכי מפורסמים שאתם מכירים, אבל אמריקאים... בתודה רבה רבה רבה רבה מראש

LadyG

New member
ניל יאנג הוציא במהלך הקריירה

הארוכה שלו הרבה מאוד אלבומים. המלצה על אלבומים שכדאי להתחיל איתם: After the gold rush מתחילת דרכו עם Southern Man ו- Only love can break your heart ועוד אלבום אחד מהישנים - Everybody know this is nowhere עם Cinnamon girl ו- Down by thr river. אני מאוד אוהבת את Mirror Ball שאותו ניגן בהופעה כאן בארץ יחד עם חברי להקת פארל ג´אם. תתחיל עם השניים הראשונים.

TheFly

New member
הומלץ בעבר ו.....

שוב אמליץ עליו Original Masters תתחילי עם האוסף הזה ומשם תמשיכי לאלבומים מהם יצאו יצירות שימצאו חן בעינייך.תמצאי בו קצת מהכל טוב שיש ללהקה להציע.

jethro girl

New member
אה! ואם מישהו יכול להמליץ לי...

על להקה בסגנון ג´טרו טול, חדשה או ישנה

LadyG

New member
יצירת המופת של מייק אולדפילד

היא Tubular Bells כמדומני מ- 1973. זוהי יצירה אחת שבה בא לידי ביטוי כשרונו הבלתי רגיל ויכולת השליטה המדהימה שלו בכילים רבים. לי יש פינה חמה בלב גם ל- Ommadawn שנחשב ע"י המבקרים ליצירה פחות טובה מהראשונה אבל לפעמים הנוסטלגיה עושה את שלה ולאלבום זה יש מקום של כבוד בהסטוריה הפרטית שלי. ואם הבנתי נכון אז ביקשת גם המלצה ל- yes. אם כן, אז לך על Fragile - יצירת מופת, פנטזיה מקסימה עם נוכחות מאסיבית של ריק וויקמן. יופי של אלבום.

Bohemian kid

New member
תשובה../images/Emo35.gif בבקשה../images/Emo35.gif

בזכותי שרשור זה נפתח, אני חושב...

הנה

היה פה מישהו ששאל את אותו הדבר אז הנה רוב מה שנתנו לו שם:
1-bob dylan- like a rolling stone 2-cat stevens- wild world 3-leonard cohen- so long, marianne 4-simon & garfunkel- the boxer 5-peter gabriel- biko 6-joe coker- you are so beautiful to me 7-jeff buckley- hallelujah 8-santana- black magic woman 9-david bowie- life on mars 10-louis armstrong- what a wonderful world 11-eric clapton- layla 12-bruce springsteen- the secret garden 13-michael jackson- bad 14-morrissey- suede head 15- niel young- keep on rockin´ in the free world הסטונס - Gimmie Shelter בוב דילן - Just like a woman דיוויד בואי - Starman ניל יאנג - Only love can break your heart ג´ימי הנדריקס - All along the watchtower קינג קרימזון - Epitaph לד זפלין - Dazed & Confused אוריה היפ - Melinda אריק קלפטון - ליילה בביצוע של דרק והדומינוס פינק פלויד - Summer of 68 גרייטפול דד - Dire Wolf ג´ניס ג´ופלין - Piece of my heart ג´פרסון איירפליין - White Rabbit לאונרד כהן - Sisters of Mercy דורס - The End Deep Purple - Child In Time Velvet Underground - Venus In Furs Jimi Hendrix - Little Wing King Crimson - Red Led Zeppelin - All Of My Love Janice Joplin - Me And Bobby McGee Jefferson Airplane - White Rabbit The Doors - The End Gratefull Dead - Tennessee Jed Black Sabbath - Eletric Funeral queen - Bohemian Rapsody Sex Pistols - Anarchy in the UK Aeorsmith - Crazy (early 90s... ahhh) Aha - Take On Me Bruce Springsteen - born in the usa metallica - nothing else matters rem - everybody hurts ROCKY - time warp HAIR - aquarious Aretha Franklin - Respect Bob Dylan - Blowin´ In the Wind Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son Elvis Presly - In The Getto The Birds - Turn Turn Turn Hank Williams Sr - Lovesick Blues Mammas And The Papas - California Dreamin´ (hehehe forest gump soundtrack - nothing like it) Air Supply - All Out Of Love Beatles - All You Need Is Love Deep Purple - Smoke On The Water Dire Straits - Brothers In Arms Eric Clapton - Tears In Heaven Grateful Dead - Cocaine jimi hendrix - Little Wing Led Zeppelin - Stairway to Heaven Mark Knopfler - Why worry John Lennon - Imagine Kansas - Dust In the wind Leonard Cohen - First We Take Manhattan Paul Simon - Sound of Silence The Police - Every Breath That You Take Black Sabbath - Paranoid Spin Doctors - 2 Princes The La´s - There She Goes Yes - Owner of a Lonely Heart Rolling Stones - Angie Small Faces - Sha La La La Lee Uriah Heep - Salisbury White Snake - Eye Of The Tiger Camel - LADY FANTASY MEDLEY Encounter Smiles For You Lady Fantasy Dream Theater -Another Day Jethro Tull - Thick As a Brick Pink Floyd - Wish You Were Here The Doors - Light My Fire David Bowie - Rock ´N´ Roll Suicide Beach Boys - I Get Around Cat Stevens - Father and Son En Vogue - Free Your Mind Jefferson Airplane - Somebody To Love Marmalade - Reflection Of My Life American Pie Terry Jacks - Seasons In The Sun​

TheFly

New member
יס

ההרכב שעיצב את הצליל של יס לא היה ההרכב הראשוני של הלהקה וכלל את : ג´ון אנדרסון - שירה ריק וויקמן - קלידים סטיב האו - גיטרות כריס סקוייר - בס ביל ברופורד - תופים לא שהמחליפים היו רעים, מאוחר יותר החליף פטריק מורז את ריק וויקמן על הקלידים ואלן וייט אחז במקלות במקום ביל ברופורד . אין ספק ש - FREGILE שהומלץ על ידי הליידי מעולה אולם אם אתה מחפש את היצירות הארוכות הייתי ממליץ לך על CLOSW TO THE EDGE עליו חתום ההרכב הראשון או לחילופין על RELAYER עליו חתום ההרכב השני. אם בא לך ממש לשגע את המוכר בטאוור תאזין גם ל- GOING FOR THE ONE אלבום חזרתו של ריק וויקמן ללהקה משנת 77. לבסוף אם ימצאו חן בעיניך ויש לך ממון להשקיע קנה את YESYEARS אם יש להם בחנות. אין מילים לתאר את Tubular Bells של אולדפילד אולם כמו לליידי פינה חמה שמורה בליבי ל - Ommadawn.

noosh

New member
אני לא חושבת שיש כזו ../images/Emo13.gif

ג´ת´רו טאל הם יחידים במינם
אני לא סגורה במאה אחוז, תמיד מוצאים עוד להקות, אבל לפי מה שאני יודעת - אין... תנסי את קאראוון, יש להם טאץ´ חלילי, אם זה מה שאת מחפשת

LadyG

New member
לדילן יקיר הפורום

יש המון אלבומים טובים. קצת דיפדוף בקישורים יביא תוצאות לא רעות. אהובים עלי: Highway 61 עם Like a rolling stone Blonde on Blonde המופלא עם: I want you Just like a woman Rainy day women בתור התחלה, לכי על זה.

למעלה