המלצה חמה שלי לד זפלין כמובן! פשוט מוזיקה אמיתית.
R RogerW New member 14/1/03 #42 אז אני ממליץ על סרט...../images/Emo91.gif היום..(עוד מעט) ב yes3...יש את year of the horse יש שם קטעים מצויינים של ניל יאנג... עם השירים המצויינים גם כמובן...
אז אני ממליץ על סרט...../images/Emo91.gif היום..(עוד מעט) ב yes3...יש את year of the horse יש שם קטעים מצויינים של ניל יאנג... עם השירים המצויינים גם כמובן...
S sceptic New member 14/1/03 #43 סרט מצויין. ג´ים ג´רמוש במאי מעולה. אבל לדעתי Rust Never Sleeps הרבה יותר טוב.
R RogerW New member 14/1/03 #44 אם יותר טוב.. אני לא יודע.. בגלל שעוד לא ראיתי... אז כנראה שכדאי לראות... ובקשר ל"שנת הסוס".. זה הסרט שבו גיליתי את המוזיקה של ניל יאנג... אז יש לו חשיבות מיוחדת אצלי...
אם יותר טוב.. אני לא יודע.. בגלל שעוד לא ראיתי... אז כנראה שכדאי לראות... ובקשר ל"שנת הסוס".. זה הסרט שבו גיליתי את המוזיקה של ניל יאנג... אז יש לו חשיבות מיוחדת אצלי...
M matanbu New member 16/1/03 #48 אני אוהבת אותכם!!!! על כל מי שהמליץ לי על שירים של בוב דילן, התמכרתי עכשיו לאמן חדש. היה טוב. תודה!!!
אני אוהבת אותכם!!!! על כל מי שהמליץ לי על שירים של בוב דילן, התמכרתי עכשיו לאמן חדש. היה טוב. תודה!!!