תמליצו דגם רולרים

vinopuh

New member
תמליצו דגם רולרים

אני מחפש רולרים להחלקה אומנותית: סיבובים, קפיצות, פירואטים, ריקוד... רולרים כאלה צריכים להיות עם גלגלים לא יותר מדי גדולים: 70 מ"מ, וקלים. ובחנויות אני רואה או שרולרים ל-FEETNESS עם גלגלים 80 מ"מ - אין בהם כל-כך יכולת תמרון, הם פשוט מהירים, או שרולרים ל-AGRESSIVE - הם נורא כבדים. מישהוא מכיר רולרים קלים, גלגלים 70 מ"מ ואיכוטיים (לא לילדים ולא זבל)?

NatiNatFSK

New member
החלקה אומנותית

אין היום יבוא של רולרים שמיועדים להחלקה אומנותית לארץ, גם בחו''ל קשה למצוא.הם יקרים! הדבר הכי קרוב לזה, הם רולרים מסדרת FSK. נעל קשה, ומרכב קצר (HI-LO) מה שמקנה תימרונים חדים מאד. השנה יש גם דגם שמגיע עם אפשרות למרכב בננה, שמדמה תחושה של סכין קרח. גם זה יקנה לך תימרון מעולה!

סקטים (מרובעים)

אני יודע שניתן להשיג (ראיתי מחליקה עם כאלה בספורטק לפני זמן מה). בעבר הם יובאו ע"י זניוק את מיכלין (מאזור חיפה), אבל השרות שלהם היה ממש גרוע. (אה, כן, אם את מוצאת, ספרי לנו היכן).

vinopuh

New member
החלקה אומנותית

תודה. עד כמה שאני יודה FSK זה רק של SALOMON? אבל בכל הדגמים שלהם הגלגל 78-80 מ"מ ואין 70 מ"מ. ניראה לי שגלגל כזה גדול לא כל-כך טוב לתמרונים. זה גם פוגע ביציבות. אולי אני לא צודק?

נתן.ל

New member
יש גם לK2 דגם מקביל לFSK

וקוראים לו soul. שם כל הגלגלים הם כולם אותה המידה(80ממ).

NatiNatFSK

New member
יציבות

הרולרים הנ''ל מיועדים לסלאלום ולתימרונים חדים! למרות גודל הגלגלים האחוריים הוא יושב מאד נמוך בגלל מבנה המרכב והנעל ולכן אין שום פגיעה ביציבות! דרך אגב לסקטים אומנותיים יש עקב מאד מוגבה, בכדי לתת יותר מנוף בספינים וקפיצות.

ישות21

New member
הרולר האומנותי הראשון בישראל

PIC Skate Professional 700 הרולר המדובר הוא הדגם המתקדם ביותר של חברת PIC Skate, וגם עולה בהתאם. מדובר על נעל קשיחה מעור שנראית ממש כמו נעליים מקצועיות להחלקה בסקייטים או על הקרח. הנעל מגיעה עם ארבעה גלגלים בקוטר 70 מ"מ וברמת קשיחות 80A. שתי הנעליים מגיעות עם מעצור קידמי. במעצורים משתמשים בהחלקה אומנותית לסיבובים וקפיצות מיוחדות. נכתב ע"י Amir | תאריך: 10/11/04 | החלקה אומנותית | מהארץ הרולר הזה הוא אחד מהיקרים ביותר שראיתי. ללא משלוח ומיסים ואחרי הנחה, מחירו מגיע ל-479$. מחיר דומה לסקייטים אומנותיים ברמה כזו. הנעל היא זו שמייקרת את המחיר באופן משמעותי. ישנו מספר לא מבוטל בארץ של מחליקים אומנותיים על סקייטים או על הקרח, אבל רק בן-אדם אחד במדינה שעבר להחלקה ברמה כזו על רולר. בקרוב תפורסם תמונה של הרולר בפעולה.

ישות21

New member
הרולר האומנותי הראשון בישראל

PIC Skate Professional 700 הרולר המדובר הוא הדגם המתקדם ביותר של חברת PIC Skate, וגם עולה בהתאם. מדובר על נעל קשיחה מעור שנראית ממש כמו נעליים מקצועיות להחלקה בסקייטים או על הקרח. הנעל מגיעה עם ארבעה גלגלים בקוטר 70 מ"מ וברמת קשיחות 80A. שתי הנעליים מגיעות עם מעצור קידמי. במעצורים משתמשים בהחלקה אומנותית לסיבובים וקפיצות מיוחדות. מהארץ הרולר הזה הוא אחד מהיקרים ביותר שראיתי. ללא משלוח ומיסים ואחרי הנחה, מחירו מגיע ל-479$. מחיר דומה לסקייטים אומנותיים ברמה כזו. הנעל היא זו שמייקרת את המחיר באופן משמעותי. ישנו מספר לא מבוטל בארץ של מחליקים אומנותיים על סקייטים או על הקרח, אבל רק בן-אדם אחד במדינה שעבר להחלקה ברמה כזו על רולר. בקרוב תפורסם תמונה של הרולר בפעולה.

למעלה