תמי.
|מיוחדת|

Ophel McNeil

New member
די עם הכינוי הזה! ../images/Emo28.gif

שברתי את הראש שעה למה את רוצה שאיתמר יצור איתך קשר.... גגג... יקולל היום בו הענקתי את הכינוי לשני אנשים שונים.

Adrienne

New member
חיחיחי

השם שלי בפורום הזה... ואני חשבתי ששכחו אותי... יוריייייייייייייייייייי!! באה לצ'אי שופ? :)

Magical me

New member
תמיייי ^___^../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

תקנה לי דגם מינאטורי- במחשבה שנייה, אין יותר קטן ממך, אבל בכל זאת- שלך הביתה!
מה מעשייך כאן?

Adrienne

New member
וואלה? לאדע.. :p

זה התחיל שהתחמקתי מלעשות שיעורים באנגלית אז עברתי על פרטים של אנשים באיציק הישן שלי, לראות מה התחדש איתם... כשהגעתי לניק של אופיר ראיתי את הכותבת של הפורום באתר שלו שם אז החלטתי לקפוץ לראות מה שלומכם כאן ואז ראיתי שם שלי כתוב בהודעה יורי אז הגבתי :) ולמה את צריכה דגם אם את יכולה לקבל את הדבר האמיתי? מואהאהאהאה :)

Ophel McNeil

New member
5 שקל בשביל פאקינג תה?? ../images/Emo28.gif

לעזאזל, צריך משכנתא בשביל לקנות אוכל בבוםבמלה! אבל בשבילך אני מוכנה לבוא לכל מקום. :)

Adrienne

New member
את הבחורה הראשונה שכותבת בום

ולא בומ... וואי התגעגעתי לשיחת נפש הארוכות שהיו לנו בפורום... חחח :) וזה לא תה, זה צ'אי... וזה מגעיל!!! אבל היה כיף :))) ועכשיו אני הולך לישון... לילה טוב!

Ophel McNeil

New member
גם כן שיחות נפש. ../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אני מרגישה כל כך חשופה עכשיו!! אה. רגע. זה כי אני ערומה. X: בקשר לצ'אי - זה תה עם חלב. זה שנתנו לזה שם הודי ודחפו לזה ג'ינג'ר זה סתם בולשיט בשביל לדרוש מאיתנו פי שתיים כסף. וזה אויל מגעיל, אבל הכל יותר טוב מנרגילות ובי די'ס (מה לעזאזל הרבים של "בי די"??). אפילו סיגריה לא הייתי קוראת לזה מרוב שזה עלוב.

למעלה