תמי שלום

• פותח הנושא k77
  • פורסם בתאריך

k77

New member
תמי שלום שמי סיגי. לפני כמעט חודשיים אני וחבר שלי שי נפרדנו לאחר שהיינו יחד שנתיים. יש ביננו אהבה ענקית, חברות הכי טובה ותחושה נוחה וטובה זה עם זו. יחד עם זאת היה לנו קשה מאוד לגור יחד כי שנינו אנשים מאוד רגישים ולקחנו דברים מאוד מאוד קשה. כמו שהאהבה שלנו הייתה מטורפת וטובה כך גם הלא טוב היה ענקי בעוצמותיו. אני לא מפסיקה לחשוב עליו, לחלום, להתגעגע והוא לא יוצא לי מהראש. לפני כשבועיים נפגשנו ודברנו וסיפרנו כמה אנו מבולבלים, ולא יודעים מה לעשות והחלטנו שניתן לכל אחד את הזמן שלו כחודשיים.. אני יצאתי עם גברים אחרים אך הם לא מעניינים אותי. כך שי יצא עם בנות אחרות וטען שאינן מעניינות אותו. שי סיפר לי כי גם הוא ינתק את הקשר עם הבחורה שהתחיל לצאת עימה כי הוא רוצה להתרכז בו ורק בו בלי קשר לבחורות. הוא רוצה להפסיק לעשן, להתחיל לעשות עם עצמו דברים ולהתאהב בעצמו מחדש.. זה הקסים אותי. היום נודע לי שהוא עבר תאונה קשה והוא בטיפול נמרץ מונשם. אני רוצה לדעת האם שי יצא מהתאונה? האם יחלים? מה יקרה לו? אני מודאגת.... מבולבלת, לא יודעת מה להרגיש... האם שי הוא אהבת חיי? האם אנחנו מתאימים? האם הוא האדם עימו אני צריכה לבלות את חיי? אשמח לקבל תשובה

רותי 11

New member
חמודה ../images/Emo140.gif אני מצטערת אבל אני לא יכולה לענות לך השאלות האלה, את לא אפוטרופוס שלי ואין לי את הזכות לבדוק לגביו דברים אם אין אישור שלו או של האופוטרופוס שלו. מה שאת כן יכולה לעשות זה לשלוח אליו המון אור ואהבה את זה תמיד אפשר לשלוח גם בלי לבקש רשות, תדברי אליו, תדברי אל נשמתו תאמרי לו כל מה שאת מרגישה, את לא חייבת להיות לצדו כשאת עושה את זה. לגבי שאר השאלות ששאלת זה לא הזמן לשאול תראי מה קורה איתו ולאחר מכן תתמקדי בעצמך כרגע חשוב שהוא יצא מהמצב שהוא נמצא בו אני מבינה שאת נסערת מהמצב אבל כרגע אין מה לעשות, כרגע הכל תלוי בו אם הוא רוצה לחזור לכאן לחזור כאדם בריא ללא נכויות או מה שלא יהיה, הכל תלוי בו לחלוטין (בנשמתו).

למעלה