תמימות נושכת

פיצול

New member
תמימות נושכת

קבענו אצלה בדירה שעה 22:00 אני מקדים ברבע שעה. חושב על דרכים לברוח חושב על איך אני נעלם, רבע שעה שוב נשרפת. אין ברירה צריך להתמודד איתה. איתי, עם פחדיי. מתדפק על הדלת קלות מנסה שלא יענו. יודע שהיא יכולה במילה לחרוץ דיני כמו הייתי זבוב. נשימה עמוקה אוויר למלוא הריאות דפיקה קלה על הדלת מנסה את הידית בהיסוס. הדלת נפתחת אור כמו דמדומים, נרות, תאורה חלושה, חתולה מיללת מוסיקה מתנגנת. מריח את הניחוח שלה מרגיש בנוכחותה סוגר את הדלת ושב לחיפוש. נזהר, לא יודע מה מצפה לי. הולך בעקבות חתולה מייללת לחדר גדול מיטה מחשב ארון אישה רגעעעעע חוזר אל העור העדין של כתפה. ליבי הולם כסט של תופי קונגו. היא לא מסתובבת יודעת שאני שם. מותחת צווארה ישובה על כסאה. כולה דרוכה מתוחה חסרת נשימה. מעביר יד אל עבר כתף חשופה לחיצה קטנה. מסיט את שיערה לכתפה השנייה מעביר את ידי אל גרונה... אהההה קפיצה קלה של נשימה. נושק לעורפה לש את כתפה שומע נשימה עמוקה. תנוך של אוזן פוגש את שפתיי ושיני שמזכירות כי מסוכן להפקיר תנוכים כך סתם. לשון ושפתיים משגעות צוואר ויד אחת לופתת שד. מגלה את פניה לראשונה מבט חושש שפתיים רוטטות ידיים מבקשות. נושק על שפתיה נושך בעדינות את שפה. מעביר יד על חולצתה מעל גבה מכניס אותה וחש את חומה. מערבולת של ידיים נעות בליטוף מתמיד לפעמים ציפורן מזכירה כאב של תענוג. ידיה על כולי מבקשות אותי לגאול אבל לי יש זמן לפני הכל. מצמיד אותה אל גופי יד על הגב ויד מתחתיו. חש את החום דרך המכנס. מעביר ידי על ירכה לוחץ מעט את בשרה מלטף את אותו איזור מוכר שנראה עד עכשיו רק מצולם. חולצתה מופשלת, שלי כבר לא כאן. חום חזה אלי נצמד כאילו מנסה למצוא מקום מקלט. מרים את ידה בעודה מתוחה ומעביר אצבעות סקרניות על צידה. רגישות מדהימה חושב לעצמי. מוצא עם פי פיטמה מסוקרנת וידי על ישבנה עמלות חופן שני פלחים מופלאים מושיב אותה על חייכי וחובק. עוטף בכולי את המלאך האנושי נושם אותה לקרבי. אממממממממ חום אנושי. תנור נשי. מרפה מהתפיסה, מרשה לה ליפול אל מיטה רכה, מעביר את ידי בין ירכיים מעל, מתחת, ביינות. מעלה את שרוולי מכנסיה מלטף את רגלה. מכניס יד סקרנית תחת מכנסיה. חש בחום, לחות, רטט מסתורי. שולף אותה מחוץ למכנסיים מיותמות שנזרקות לחלל. מעביר יד על בטן רכה וקופצנית וראשי צולל אל מהות הנשיות, מנשק חיבורי מפשעות מעביר לשון זדונית חש את טעמה ועולה אל חזה משאיר יד עצמאית שתעסוק במלאכה. ידי עוברת על פתחה, רטיבות עולה היא נמסה. מחזיר את כולי אל חזה כשירכה מרגישה את שורש קיומי. יד מחפשת וואיייי היא מצאה נושם עמוק חש את אצבעותיה חוקרות. וידי אל מקור השראתה מטיילת אצבע עוברת חודרת לא חודרת. אגודל על כפתור אהבה מתלטפת אצבע מפרידה שפתיים חמות, לחות אותי שואבת אאאאא נשיכה בכתפי מורגשת. מסובב אותה על ברכיה, חומד את ישבנה חודר אל דופן נרתיקה. חש את תשוקתה רעד ודומיה נשימה מהירה. חש את אותותיה את רגישותה מעביר בה זרמים, יד עוברת על ישבנה על מרכזו על פיתחו. מסובב אותה אלי מושיב אותה על נס גבריותי. על חוד קודקודי. על אני האחר מעלה ומוריד חי שם בפנים בחום אנושי עם דופק מהיר. אוחז מלאך חודר לישות אלוהית חובק ומרטיט נושק ומתאחד מחבק וגומר. זרם של חום בגופה. מחבק ושקט זורם בתוכה עוטפת אותי ברגליה, חזה נצמד אלי חש את חומי. נושק צוואר שפתיים חזה. תודה לך על תשוקה אלוהית. מוקדש למי שהזקירה לי את חדוות קיומי. ונטעה חשק בנשמתי.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום פיצול, וברוך הבא. |שמש

זה התסריט הטוב. לפני יומיים שלושה תגובה, ככה מאופקת, ואחרי כן הודעה ממש. מבטיח מאוד.

מדהים פשוט מדהים לא יתואר עד כמההה

פיצול נשמה!!!! מקסים ממש אהבתי כל אות כל משפט כל פסיק כל נקודה כל סימן מדהים כתיבה מטריפה פשוט אין אין לי מילים אהבתי נורא מחרמן גם נורא אבל זה מעבר לחרמנות זה פשוט יפה! מלא תשוקה מלא אהבה בידיוקכך הייתי רוצה שהגבר שלי יתאר אותנו אנשים לימדו ממנו ותפרגנו פיצול שלנו מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!! יפההההה אוהבת אותך חומד!

פיצול

New member
תודה רבה

זו פעם ראשונה שאני כותב. מקווה שתהיה השראה בקרוב :) תודה על התגובות.

למעלה